Om konferencen

I takt med at truslerne, lige fra omdømmeskade og ødelæggelse af data, til identitetstyveri og industrispionage, bliver stadig mere overhængende, bliver mange tøvende og handlingslammede. For hvordan skal man navigere i de virtuelle rum og de globale netværk, der er fyldt med komplekse trusler og farer, der kan få direkte og meget alvorlige konsekvenser for mennesker, virksomheder og samfund?

Cybertruslerne kræver handling
Cyber Security 2020 viser vejen, så du kan følge med de digitale og teknologiske fremskridt og få den nødvendige faglige viden fra de mange keynote-oplæg og debatter på konferencen. Du bliver klogere på både beredskaber, politikker og praksis, men vi giver også plads til fortællinger om fejltagelser, indrømmelser og erkendelser. 

Der er tre spor på konferencen med hvert sit faglige fokus:

Spor 1: er for beslutningstagere, arkitekter og strateger
Spor 2: er om privacy og dataklassifikation
Spor 3: er mere teknisk og hands-on-spor med plads til fordybelse

Målgruppe
Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med informations- og cybersikkerhed uanset om din titel er CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftshef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, it-konsulent, it-sikkerhedsleder, systemprogrammør, sikkerhedsspecialist, it-direktør, chefkonsulent, Software Architect mv.

Mød ligesindede og diskutér de emner du selv brænder for, uanset om snakken falder på kunstig intelligens i cyber security, social engineering-trusler, GDPR, datatetik eller sikkerheden på IoT-devices.

 Tre gode grunde: 

1. Du vil få overblik over trusselsbilledet - hvem, hvor og hvordan

2. Du vil få indbilk i professionelles metoder og værktøjer til at forhindre angreb

3. Du vil netværke og møde ligesindede, og få inspiration til, hvordan du får sat sikkerhed på dagsordenen i din virksomhed