Om konferencen


DANSK IT inviterer endnu engang til en konference, der fokuserer på fremtidens it-organisation, og hvordan vi (i it) kan skabe merværdi for hele forretningen omkring os. DIT 
SummIT består af faglige oplæg, lærerige cases, involverende drøftelser og workshops, hvor du får hands-on og deep-dives inden for forskellige fokus- og fagområder. Dagen vil hele vejen igennem fokusere på læringsoptimerende perspektiver og gevinstrealisering.

På DIT SummIT begynder og slutter dagen i plenum med interessante keynotes og spændende diskussioner. Indimellem tillader dagens tre spor os at angribe både strategiske, taktiske og operationelle perspektiver:

Spor 1: Fremtidens it-organisation 
Spor 2: Agil transformation 
Spor 3: Sourcing 

Målgruppe: ​DIT SummIT er mødestedet for beslutningstagere, strateger, arkitekter og dem der sikrer drift og målopnåelse. På denne konference mødes vi på tværs af fagområder, taler om samme udfordringer af i dag og stræber efter samme gevinster af i morgen. 

Venue: Konferencen afholdes hos Huone i deres inspirerende lokaler - vi skal bl.a. være her: 

         

DIT SummIT udarbejdes i sparring med DANSK IT's passionerede fagråd, hvilket sikrer et højt fagligt niveau. Læs om de seks fagråd her.