Om konferencen

Siden sidste år er DANSK IT vokset med raketfart, og vi er gået fra ca. 7000 til mere end 9000 medlemmer. Igen i år sigter vi mod stjernerne, og vil du være med til at præge foreningens udvikling, er det på generalforsamlingen at du har muligheden.

Dagen vil være todelt mellem DANSK IT’s generalforsamling og den årlige årskonference. Begge er årlige tilbagevende begivenheder, eksklusivt for medlemmer af foreningen. Konferencen vil også være todelt på den måde, at vi afholder konferencen samtidig i både Aarhus og København, med en videoforbindelse mellem de to arrangementer, så talerne også kan opleves i Aarhus, mens de fysisk til stede i København.

I år vil der være særlig fokus på hvordan DANSK IT’s store medlemsfremgang også giver mulighed for flere og bedre aktiviteter for medlemmerne. På generalforsamlingen vil der blandt andet være fremlæggelse af ledelsesberetningen for 2018, budget og regnskab, fremlæggelse af foreningens aktivitetsplan og medlemsstrategi samt valg af 3 nye bestyrelsesmedlemmer.

På Årskonferencen vil vi både vække teknologibegejstringen og give plads til eftertanken og refleksionerne når vi skal diskutere dataetik. Vi vil få et indblik i fremtidens sundhedsteknologi, og vi vil se på de nye muligheder som ’Augmented Reality’ teknologi giver i industrien.

Generalforsamlingen og Årskonferencen vil også være en mulighed for at hilse på DANSK IT’s nyeste samarbejdspartnere hos Dansk Metal, som har været så venlige at lægge lokaler til arrangementet.

Efter konferencen vil DANSK IT byde på et glas vin.