Agil Projektledelse

DANSK IT byder velkommen til vores årlige konference under fagrådet for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse. 

At anvende agile metoder i sine udviklingsprojekter bliver mere og mere almindeligt og har bredt sig fra softwareudvikling til mange andre projekter. Vi har derfor valg at sætte fokus på, hvordan man i organisationer arbejder med det agile univers.  

Om konferencen

Program

Udstiller

Praktisk info

Sted

CFL: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø

Dato

29. august 2017

Tidspunkt

09:00-17:00

Sidste tilmelding

28-08-2017

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris

 

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen
 
 

Meld dig ind i DANSK IT (Årligt medlemsskab: 1.585,-)

Framelding
Ved framelding 4 uger før konferencens afholdelse opkræves 50% af deltagergebyret inklusiv moms. Ved framelding 2 uger før konferencens afholdelse, opkræves hele deltagergebyret inklusiv moms. frameldingen skal ske skriftligt per e-mail til dit@dit.dk
Forbehold
DANSK IT tager forbehold for ændringer af tid, sted og program

Kontaktpersoner

Se også vores udvalgte kurser og netværk inden for agilitet: 

Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Onsdag - d. 4-3-2020

Scrum og agile practices

I netværksgruppen mødes erfarne program- og projektledere og får kvalificeret sparring, nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. 

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Agil Transformation

Skal du stå i spidsen for en agil transformation? På kurset lærer du, hvordan du får din organisation til at digitalisere sig. Det handler om organisatorisk implementering, og hvordan du får dine medarbejdere til at ændre deres mindset.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Agil kravhåndtering i komplekse projekter

Få en bedre forståelse for kravstyring og kravmodellering, der kan anvendes i forskellige softwareprojektmiljøer. Du lærer bl.a. hvilke kravteknikker, der gør dig i stand til at håndtere krav og de daglige udfordringer i projekter. Efter gennemført kursus ved du bl.a. hvordan krav formaliseres, hvilke kravteknikker vi skal anvende i projektet, og hvordan vi bedst muligt sikrer gennemsigtighed i og ud af projektet.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Agil projektledelse

Tag på kursus i agil projektledelse, så du kan skabe succesfulde agile projekter. På dette 3-dages kursus i agil projektledelse klæder underviser Lasse Borris Sørensen dig på til at omdanne den agile teori og metode, DSDM, til praksis. Kurset afsluttes med Agile Practices – Team Leader Focus (Foundation Level) certificeringen.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Leading SAFe® 5.0

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.