IT-ledelse i en digital verden

Dette IT-ledelses-kursus er udarbejdet af Digitaliseringsinstituttet i samarbejde med DANSK IT. Kurset har fokus på de ændringer, udfordringer og kompetencer som ledende It-medarbejdere skal forholde sig til i en verden, der i stigende grad bliver digitaliseret.


 #8 Når man taler om digital transformation, handler det i høj grad om dit mindset. Det er en stor kulturforandring, vi står overfor, og det kræver selvfølgelig og naturligt nogle nye kompetencer på stort set alle organisatoriske niveauer

Pernille Kræmmergaard, Professor og grundlægger af Digitaliseringsinstituttet, giver her 10 gåde råd til virksomheder og organisationer, der står overfor digital transformation.

    

Pernille er en af underviserne på kurset ”IT-ledelse i en digital verden”, som DANSK IT udbyder i samarbejde med Digitaliseringsinstituttet.


Praktisk info

Sted

DANSK IT: DANSK IT, Bredgade 25 A, 1260 København K

Dato

1. marts - 6. april 2017

Varighed

4 dage fordelt over 2 modeler. Modul 1: 1. - 2. marts 2017 og Modul 2: 5. - 6. april 2017. Alfholdesesstedet er hos DANSK IT i Bredgade begge gange.

Tidspunkt

09:00-16:00

Sidste tilmelding

27-02-2017

Pris

Event titel Medlemspris (DKK ekskl. moms) Ikke-medlempris (DKK ekskl. moms)

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Læs mere om kurset

Målgruppe & forudsætninger

Program

Kursus on Demand

DANSK IT tilbyder kursus on Demand; et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov.

Ønsker du at høre mere, så ring og få en uforpligtende snak.

-

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

Masterclass i Digital Transformation

Bliv klogere på strategisk ledelse af Digital Transformation. På kurset får du nye begreber at begribe med og teorier at navigere ud fra i relation til organisationens digitale omstilling. Du får kendskab til den nyeste forskning og praksis indenfor Digital Transformation og lærer om organisatoriske strukturer, kompetencer og mindset, som understøtter den teknologiske udvikling.