Få ny inspiration til din kompetenceudvikling!

Tag dine kurser og certificeringer hos Dansk IT

Dansk IT udbyder et bredt udvalg af certificerings-, hands-on- og e-læringskurser, der er tilpasset it-professionelle og digitale medarbejdere. Du får undervisning på højt fagligt niveau og med markedets bedste undervisere. 

Som medlem får du kurser til medlemspris, men alle kan deltage på kurserne.


Vi tilbyder også firmakurser 

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Alle Dansk IT’s kurser afholdes som firmakurser. Læs mere her: dit.dk/firmakurser 


Derfor skal du vælge Dansk IT som din kursusudbyder 

  • 70% af vores kurser har en evalueringsscore på 4,7 eller derover (på en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst).
  • På alle de kurser hvor det giver værdi, sørger vi for at involvere vores kursister både før, under og efter et kursus. Dette har stor indflydelse på indlæringen og forankringen af læringen.
  • Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne, inspirerende og dygtigste fageksperter og undervisere. Ingen af dem underviser på fuld tid, hvilket betyder, at de altid er opdateret på den seneste viden gennem deres arbejde som konsulenter. De ved præcist, hvilke udfordringer der fylder mest hos vores kursusdeltagere.   
  • Overskuddet går til et godt formål. Dansk IT er en non profit-organisation, og alle pengene kommer, på den ene eller anden måde, tilbage til medlemmerne og samfundet.
  • Dansk IT’s kursus- og certificeringsafdeling sidder altid klar til at rådgive om kurser og kompetenceudvikling generelt. 


Anbefalinger fra tidligere kursister 

"Tak for et godt kursus. Jeg føler mig godt klædt på til at gå i gang med Sprint Design på egen hånd. Kan anbefale det til alle kursister, der vil have nye værktøjer og en grundlæggende tilgang til at tænke i optimering af brugeroplevelser."

Karolina Rohde om kurset UX – Brugeroplevelser, ideudvikling og design

"Levende undervisning hvor indhold og fokus løbende vurderes og flyttes, hvis det giver bedst mening for kursusdeltagerne. Spændende teorier og praksisser, krydret med inspiration til yderligere fordybelse i diverse discipliner og teoretikere."

Helle Petrea Christensen, Silkeborg Data, om kurset Avanceret håndtering af krav i praksis 

"Godt kursus til kommende eller nye arkitekter"

Aron Stefánsson om kurset Løsningsarkitektur  

"Sebastian Nybo underviser på højt fagligt niveau. Undervisningsformen var til topkarakter: min indlæring er stor, når billeder eller sprogbilleder kombineres med et varieret sprog/kropssprog og humor - disse kriterier var opfyldt gennem hele kurset. Sebastian Nybo lever op til egen anbefaling om, at forberedelse ikke kan overdrives."

Marianne Hansen, Bankdata, om kurset High Performance Teams