Kom godt i gang med beredskabsplanen 

Hvordan skriver man en beredskabsplan, hvad skal den indeholde, og hvordan træner man i den? Er det spørgsmål, du sidder med, så er du det rette sted. Kurset består af to kursusdage med et par ugers mellemrum, hvor du selv får tid til at arbejde med jeres plan. Du vil gå fra kurset med et godt udgangspunkt til en færdigberedskabsplan, så I er klar, hvis/når jeres organisation bliver ramt. 

Læs mere

Ifølge "IT i praksis 2023" har kun 4 ud af 10 virksomheder en robust business continuity-plan, hvis uheldet er ude. Hvad gør I, hvis uheldet rammer?  

På kurset lærer du følgende:

  • Få vejledning og trin-for-trin instruktioner til at starte processen med beredskabsplanlægning i din organisation.
  • Få input til, hvad der skal medtages i en vellykket beredskabsplan, herunder risikoanalyse, kommunikationsstrategi og ressourceallokering.
  • Få indsigt i ’best practice’ til at træne og teste din beredskabsplan for at sikre, at den rent faktisk fungerer og vedligeholdes.
  • Vores erfarne undervisere deler deres viden og praktiske erfaringer.

Dette kursus er et hands-on kursus, hvor du kommer i gang med arbejdet med din beredskabsplan i din organisation.

Kurset er delt op på to dage, hvor du på kursets første dag får undervisning og introduktion til, hvordan du arbejder med beredskabsplaner. I løbet af dagen kommer du godt i gang med at arbejde med din egen plan. På de 3 uger, der er indtil 2. kursusdag skal du forvente at bruge 10-15 timer på selv at arbejde videre med planen. På kursets anden dag fremlægger du dit arbejde med din beredskabsplan, hvor du får feedback, og vi gennemgår, hvordan du fremadrettet arbejder med at teste og træne i din beredskabsplan. Du vil gå fra kurset med et godt udgangspunkt til en færdig beredskabsplan, så I er klar, hvis/når jeres organisation bliver ramt. 

Udbytte

Målgruppe

Undervisere

Vigtige oplysninger

Dato og sted

Varighed:
Medlemspris (DKK ekskl. moms)
Ikke-medlempris (DKK ekskl. moms)
Kursus - ISO/IEC 27001: Lead Implementer - Dansk IT

ISO/IEC 27001: Lead Implementer

Få bevis på dine kompetencer med den internationale certificering i informationssikkerhed, ISO/IEC 27001: Lead Implementer.
Kursus - AI forordningen og compliance - Dansk IT

AI forordningen og compliance

Sørg for at du og din organisation er godt rustet til de kommende regler for leverandører og brugere af kunstig intelligens-systemer, som følger af den nyligt vedtagne AI-forordning.
Kursus - NIS2 og cybersikkerhed - Dansk IT

NIS2 og cybersikkerhed

Bliv klar til de nye NIS2-regler indenfor cybersikkerhed. På dette kursus får du praktisk viden om, hvordan du forbereder din virksomhed til at implementere en risikobaseret tilgang til arbejdet med cyber- og informationssikkerhed.