COBIT® 5.0 Foundation

Cobit 5 er et optimalt værktøj inden for it-ledelse, og det er udformet med henblik på implementering af virksomhedens mål for ledelse og styring af IT. På Kurset lærer du at tilrettelægge og implementere standard IT Governance-processer. Du får et indgående kendskab til COBIT ”proces landskabet”, og du lærer, hvordan processerne hænger sammen.


Læs mere om kurset

Udbytte

Målgruppe & forudsætninger

Eksamen

Underviser

DANSK IT afholder dette kursus i samarbejde med BlueHat og Peopleteam

BlueHat og Peopleteam tilbyder kurser, konferencer og rådgivning inden for IT og IT service management. De har især speciale i service strategi & design, ITIL, processer og kunder, lean, samt projekt- og programledelse. Deres dygtige undervisere og konsulenter har mange års kombinerede erfaringer indenfor IT samt finansbranchen, i forhold til at løse problemer i både store offentlige, samt private organisationer.

www.bluehat.dk           www.peopleteam.dk

Det sker også i DANSK IT:

  DPO'ens rolle

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 3/4/2018

  DPO'ens rolle

  DPO'en er tiltænkt en nøgle rolle i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger. Men hvad indebærer rollen?

  Post mortem persondata - din digitale arv

  På-vej-hjem møde - Torsdag - d. 5/4/2018

  Post mortem persondata - din digitale arv

  Som deltager på På-vej-hjem mødet vil du få viden om den typiske danskers digitale arv og virksomheders praksis, når det kommer til afdødes databeskyttelse. Derudover vil du få indsigt i de mange udfordringer, der er ved post mortem databeskyttelse.

  På-vej-hjem møde - Mandag - d. 9/4/2018

  NEXUS - Scrum i større teams

  Gå-hjem mødet er interessant for dig, hvis du arbejder med Scrum i en større organisation og har brug for at systematisere/forbedre samarbejdet imellem flere scrum teams, der arbejder på det samme produkt.