Leading SAFe® 4.5

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.

SAFe®

Læs mere om kurset

Om SAFe® Agilist Certificeringen 

Udbytte

Målgruppe

Forudsætninger

Eksamen

Underviser

Priser

Vigtige oplysninger

Kursus on Demand

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


  Leading SAFe® 4.5

  Kursus - Tirsdag - d. 29-1-2019

  Leading SAFe® 4.5

  Kurset afholdes i København den 29. - 30. jan 2019

  Leading SAFe® 4.5

  Kursus - Onsdag - d. 30-10-2019

  Leading SAFe® 4.5

  Kurset afholdes i København den 30. - 31. okt 2019

Henrik Sternberg underviser også på følgende kurser:


Artikel - Onsdag - d. 11-7-2018

Avanceret håndtering af krav i praksis

Dette kursus giver dig muligheden for at sparre med andre professionelle i samme situation. Sammen udforsker vi nye måder til håndtering af uforudsigeligheden og kompleksiteten i den dynamiske kravproces, så du kan bidrage effektivt til værdiskabelsen i dit projekt og din organisation. Vi vil særligt se på hvordan man kan skabe fælles sprog på tværs af organisatoriske grænser, bl.a. inspireret af SAFe®.

Artikel - Onsdag - d. 11-7-2018

Agil kravhåndtering i komplekse projekter

Få en bedre forståelse for kravstyring og kravmodellering, der kan anvendes i forskellige softwareprojektmiljøer. Du lærer bl.a. hvilke kravteknikker, der gør dig i stand til at håndtere krav og de daglige udfordringer i projekter. Efter gennemført kursus ved du bl.a. hvordan krav formaliseres, hvilke kravteknikker vi skal anvende i projektet, og hvordan vi bedst muligt sikrer gennemsigtighed i og ud af projektet.