Introduktion til Microsoft Copilot 365

Tag det første skridt ind i Copilot 365's verden og oplev, hvordan det kan gøre din arbejdsdag smartere. På dette kursus får du en grundig introduktion til, hvordan du bruger Copilot 365 i programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Du kommer gennem praktiske øvelser, der viser, hvordan AI hjælper dig med at arbejde hurtigere og smartere. Du får tips til, hvordan du bedst beskytter dine data og bruger AI på en sikker måde. Alt i alt, et kursus for dig der vil lære at gøre dine opgaver lettere i Excel, lave flotte præsentationer i PowerPoint, og kommunikere nemmere i Teams med Copilot 365 som din personlige AI assistent.

Udbytte

Kom med på vores Copilot 365 kursus og giv din arbejdsdag et ordentligt løft. Her er fem fordele, du får med hjem:

  1. Grundig forståelse: Få en solid forståelse af Copilot 365's funktionaliteter og lær, hvordan du kan integrere AI i dit daglige arbejde for øget effektivitet.
  2. Praktisk erfaring: Gennem interaktive øvelser får du hands-on erfaring, så du kan anvende Copilot 365's værktøjer i praksis med Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og Teams.
  3. Produktivitetsboost: Lær tips og tricks til at udnytte Copilot 365 til fulde og opnå en mærkbar forbedring i din daglige produktivitet.
  4. Sikkerhed og ansvarlighed: Bliv klogere på, hvordan du beskytter dine data og anvender Copilot 365 på en sikker og etisk ansvarlig måde.
  5. Opdateret viden: Vær blandt de første til at kende til og anvende de nyeste funktioner i Copilot 365, da kurset løbende opdateres med de seneste tilføjelser fra Microsoft.

Når dagen er omme, er du klædt godt på til at bruge Copilot 365 til at arbejde smartere og mere sikkert.

 

Dagens indhold

Målgruppe

Undervisere

Praktiske oplysninger

Dato og sted

Varighed:
Medlemspris (DKK ekskl. moms)
Ikke-medlempris (DKK ekskl. moms)
Kursus - Generativ AI - Dansk IT

Grundlæggende ChatGPT

ChatGPT og AI er på alles læber. Hvor starter man, hvad kan det bruges til og hvad skal man være opmærksom på i brugen af ChatGPT? På dette endagskursus hjælper vi dig godt i gang. Efter kurset er du klar til aktivt at bruge ChatGPT i dit arbejdsliv ved at udnytte de mange muligheder teknologien giverdig.
Kursus - Grundlæggende Power BI - Dansk IT

Grundlæggende Power BI 

Vil du have en introduktion til dataanalyse og visualisering i Microsoft Power BI, så er dette et kursus for dig. På dette to dages kursus lærer du, hvordan du opbygger en effektiv datamodel og visualiserer og analyserer disse i dine rapporter.
Kursus - Forstå AI og bliv en bedre leder - Dansk IT

AI transformation - få succes med at drive AI i din virksomhed

Et intensivt endagskursus for dig som leder, der har brug for hjælp til at identificere potentialerne for AI i din forretning. Du går fra kurset med strategiske og praktiske værktøjer til at forberede din organisation på AI. Kurset har fokus på forretning og medarbejderne – ikke på konkrete teknologivalg.