Gratis medlemskab af Dansk IT til Finansforbundets medlemmer

Dansk IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.

En strategisk samarbejdsaftale mellem Dansk IT og Finansforbundet giver Finansforbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til fagligt målrettede tilbud som konferencer, kurser og netværk i landets største professionelle netværk for it-professionelle.

Dansk IT har pr. 1. juni 2012 indgået en strategisk samarbejdsaftale med Finansforbundet, der betyder, at Finansforbundets it-medlemmer gratis og uforpligtende kan blive medlemmer af Dansk IT.

Hvilke fordele giver et medlemskab af Dansk IT?

Som medlem af Dansk IT kan du styrke dit netværk, udvikle dine kompetencer, skabe nye karrieremuligheder og være med til at præge it-udviklingen i Danmark.

Dansk IT afholder eksempelvis hver måned 3-4 Meet & Inspire møder, der alle er gratis for medlemmer. Her sætter vi fokus på aktuelle it-faglige spørgsmål inden for eksempelvis forandringsledelse, brugerinddragelse eller kravmodellering. 

Herudover kan du deltage i mere end 20 forskellige it-faglige netværk og erfa-grupper. For de netværk, som normalt koster 7.650,00 kr. om året, kan du deltage for kun 1.000,00 kr. i dit første medlemsår.  

Derudover kan du naturligvis deltage på Dansk ITs mange kurser og konferencer med medlemsrabat.

Her kan du læse mere om alle vores medlemsfordele.  

Hvordan bliver jeg medlem af Dansk IT?

Er du medlem af Finansforbundet og ønsker at benytte tilbuddet om gratis medlemskab af Dansk IT, skal du gå ind og opdatere dine kontaktoplysninger hos Finansforbundet. Her giver du Finansforbundet en fuldmagt til at videregive dine oplysninger og indmelde dig i Dansk IT.

Er du ikke medlem af Finansforbundet, men ønsker at tegne dette dobbelte medlemskab, kan du indmelde dig via indmeldelsessiden hos Finansforbundet. På blanketten skal du angive, at du også ønsker at være medlem af Dansk IT og give fuldmagt til, at Finansforbundet melder dig ind.

Hvornår træder mit medlemskab i kraft?

Når du har givet Finansforbundet fuldmagt, vil du i udgangspunktet blive indmeldt i Dansk IT fra d. 1. i den kommende måned. Du vil modtage en velkomstmail fra Dansk IT, når din indmeldelse i foreningen er registreret.

Hvad hvis jeg allerede er medlem af Dansk IT?

Hvis du i forvejen er medlem af Dansk IT, kan du vælge i stedet at blive gratis medlem som følge af dit medlemskab hos Finansforbundet. Der kan dog ikke blive tale om tilbagebetaling af allerede indbetalt kontingent til Dansk IT.

Der er ingen sider, der opfylder de valgte kriterier

Se efter kommende arrangementer hos DANSK IT


Artikel - Mandag - d. 22-8-2016

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.
DANSK IT netværk for It-professionelle

Netværk - Torsdag - d. 4-10-2018

Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i en fortrolig netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.