Gratis medlemskab af Dansk IT til Finansforbundets medlemmer

Dansk IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.

En strategisk samarbejdsaftale mellem Dansk IT og Finansforbundet giver Finansforbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til fagligt målrettede tilbud som konferencer, kurser og netværk i landets største professionelle netværk for it-professionelle.

Dansk IT har pr. 1. juni 2012 indgået en strategisk samarbejdsaftale med Finansforbundet, der betyder, at Finansforbundets it-medlemmer gratis og uforpligtende kan blive medlemmer af Dansk IT.

Hvilke fordele giver et medlemskab af Dansk IT?

Som medlem af Dansk IT kan du styrke dit netværk, udvikle dine kompetencer, skabe nye karrieremuligheder og være med til at præge it-udviklingen i Danmark.

DANSK IT afholder eksempelvis hver måned 3-4 Meet & Inspire møder, der alle er gratis for medlemmer. Her sætter vi fokus på aktuelle it-faglige spørgsmål inden for eksempelvis forandringsledelse, brugerinddragelse eller kravmodellering. 

Herudover kan du deltage i mere end 20 forskellige it-faglige netværk og erfa-grupper. For de netværk, som normalt koster 7.650,00 kr. om året, kan du deltage for kun 1.000,00 kr. i dit første medlemsår.  

Derudover kan du naturligvis deltage på Dansk ITs mange kurser og konferencer med medlemsrabat.

Her kan du læse mere om alle vores medlemsfordele.  

Hvordan bliver jeg medlem af Dansk IT?

Er du medlem af Finansforbundet og ønsker at benytte tilbuddet om gratis medlemskab af Dansk IT, skal du gå ind og opdatere dine kontaktoplysninger hos Finansforbundet. Her giver du Finansforbundet en fuldmagt til at videregive dine oplysninger og indmelde dig i Dansk IT.

Er du ikke medlem af Finansforbundet, men ønsker at tegne dette dobbelte medlemskab, kan du indmelde dig via indmeldelsessiden hos Finansforbundet. På blanketten skal du angive, at du også ønsker at være medlem af Dansk IT og give fuldmagt til, at Finansforbundet melder dig ind.

Hvornår træder mit medlemskab i kraft?

Når du har givet Finansforbundet fuldmagt, vil du i udgangspunktet blive indmeldt i Dansk IT fra d. 1. i den kommende måned. Du vil modtage en velkomstmail fra Dansk IT, når din indmeldelse i foreningen er registreret.

Hvad hvis jeg allerede er medlem af Dansk IT?

Hvis du i forvejen er medlem af Dansk IT, kan du vælge i stedet at blive gratis medlem som følge af dit medlemskab hos Finansforbundet. Der kan dog ikke blive tale om tilbagebetaling af allerede indbetalt kontingent til Dansk IT.

Se efter kommende arrangementer hos DANSK IT


  Explainable AI - Building trust in AI [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 2-12-2020

  Explainable AI - Building trust in AI [Webinar]

  As we are becoming more dependent on AI and the predictions it gives us for decision making, the need for transparency and the ability to verify the model ethics, trustworthiness, and transparency including the data used in developing the models also rises. 

  Kom i gang med kunstig intelligens [Webinar]

  Meet & Inspire - Torsdag - d. 3-12-2020

  Kom i gang med kunstig intelligens [Webinar]

  Konkrete værktøjer og gode råd til at komme i gang med kunstig intelligens som ikke-tekniker.

  Fremtidens bankplatform [Webinar]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 8-12-2020

  Fremtidens bankplatform [Webinar]

  På dette webinar får du indblik i en ny digital platform der skal danne grundlag for innovation og vækst i den finansielle sektor og resten af samfundet.

  AI Governance - Achiving regulatory excellence [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 9-12-2020

  AI Governance - Achiving regulatory excellence [Webinar]

  The new challenges for everyone who wants to get started with AI are public opinions toward AI as well as the guidelines and regulations on AI ethics, trustworthiness, and robustness. As a result, policy-makers are increasingly looking at ways to tackle the risks associated with the practical implementation of AI.

  Git - få styr på udviklingen! [Webinar]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 15-12-2020

  Git - få styr på udviklingen! [Webinar]

  Vi dykker ned i Git, som er alle udvikleres go-to versionsstyrringsværktøj, når der udvikles kode. 

  IT-Indkøbshåndbogen: IT-indkøb nemt og enkelt [Webinar]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 15-12-2020

  IT-Indkøbshåndbogen: IT-indkøb nemt og enkelt [Webinar]

  Hør om, hvordan Landbrugsstyrelsens IT-afdeling arbejder med at effektivisere og ensrette processen for nemt og enkelt IT-indkøb og udbud.

  IT-sikkerhed og hjemmearbejde [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 16-12-2020

  IT-sikkerhed og hjemmearbejde [Webinar]

  I 2020 er der kommet ekstra fokus på hjemmearbejde og mange af os har selv måtte indfinde os på hjemmekontoret i længere perioder. På dette webinar for du indblik i problematikker og løsninger omkring IT-sikkerhed og hjemmearbejde. Tre eksperter vil give deres input og svare på dine spørgsmål.

  Design af sikkerhedstiltag, der virker [København]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 12-1-2021

  Design af sikkerhedstiltag, der virker [København]

  Sikkerhed er en holdsport, og vores organisationer er kun så stærke som det svageste led. Kom og hør hvordan vi, med hjælp fra designtænkning og adfærdsdesign, kan blive bedre til at arbejde med sikkerhed. Del dine egne erfaringer og lær af andres.

  Landbrugsarealer set fra rummet [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 3-2-2021

  Landbrugsarealer set fra rummet [Webinar]

  Landbrugsstyrelsen har sat fuld fart på et stort paradigmeskift fra fysisk kontrol på stedet til kontrol fra rummet. I den satellitbaserede kontrol anvender vi tidsserieanalyser af satellitbilleder til at kontrollere, at landmanden overholder støttebetingelserne på deres marker. Formålet med skiftet er at overflødiggøre langt størstedelen af de kontrolbesøg, landmændene kender i dag. Men hvordan fungerer det i en stor IT drevet virksomhed?

  Intern kommunikation og digitale medier – hvordan brug af Enterprise Social Media kan støtte organisationen socialt og arbejdsmæssigt [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 10-2-2021

  Intern kommunikation og digitale medier – hvordan brug af Enterprise Social Media kan støtte organisationen socialt og arbejdsmæssigt [Webinar]

  Digitale medier er allevegne og mange organisationer har også integreret sociale platforme i deres interne kommunikation. På dette webinar kigger vi ind i de muligheder og udfordringer som brug af Enterprise Social Media giver organisationer samt hvordan man med enkle overvejelser og midler kan gøre brug af de digitale platforme til at styrke relationer og kommunikationen mellem medarbejdere.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.
DANSK IT netværk for It-professionelle

Netværk - Onsdag - d. 6-5-2020

Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i en fortrolig netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.