Rabatter på konferencer, kurser og certificeringer

Efteruddan dig og styrk dine kompetencer

Konferencer & seminarer

Vi tager højaktuelle emner op og inviterer de førende eksperter og praktikere på området til at holde spændende og videnstunge indlæg på vores mange årlige konferencer, der arrangeres i dialog med medlemmerne og i tæt samarbejde med Dansk IT’s fagråd. Her får du en unik mulighed for at tilegne dig ny viden og få styrket samtidig dit netværk. Som medlem får du rabat på samtlige konferencer og seminarer.

Certificeringer

Få papir på dine it-kompetencer. Dansk IT tilbyder internationalt anerkendte certificeringer inden for hele it-området, lige fra basale it-færdigheder til certificeringer i forskellige specialistfunktioner.

Kurser & efteruddannelse

Fællesnævneren for vores mere end 60 forskellige kurser er, at du altid er garanteret et højt fagligt niveau. Alle kurser har fokus på forankring af læring, så du kan bruge din nyerhvervede viden, kompetencer og værktøjer, så snart du er tilbage i organisationen. Som medlem får du rabat på samtlige kurser og efteruddannelser.

Rabat på Skillsoft - e-læring på abonnement

Medlemmer får 14 dages gratis adgang til det mest omfattende kursus-bibliotek i verden med 24/7-adgang til alle kurser, e-bøger og lydbøger. Efter de 14 dage får medlemmer rabat på deres Skillsoft-abonnement.


Se også Dansk IT's netværksgrupper