Netværk: Enterprise Architecture vest

Netværket Enterprise Architecture vest arbejder med samspillet mellem forretning og it. 

Udbytte af netværket

Netværkets formål er at skabe et uformelt forum for erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer samt at invitere erfarne fagkyndige til at fortælle om deres erfaringer og anbefalinger. Hvad er vigtigt, hvordan griber man det an, findes der værktøjer, der kan hjælpe til med at gøre det på en effektiv måde osv.

På møderne giver medlemmerne hinanden inspiration til at binde virksomhedens it-arkitektur sammen med forretningens strategiske og operationelle anvendelse af IT, ligesom der diskuteres spændende temaer, netværket ønsker at sætte fokus på. 

Netværksemnerne er bl.a. værdiskabelsen ved EA og forankring af EA i organisationen, målarkitektur for digitale produktionssystemer, Business Process Management (BPM) og Serviceorienteret Arkitektur (SOA) og governance af Enterprise Architecture.

Som medlem af netværket får du mulighed for at sparre med andre it-professionelle i lignende stillinger eller fagfolk med indblik i best-practice om, hvordan den rivende udvikling inden for EA kan give muligheder for din forretning. Du bliver holdt ajour med udviklingen EA og får indsigter, du kan bruge i din virksomhed. 

Møderne kombinerer eksterne og interne indlæg og faglige diskussioner – alt sammen for at sikre aktualitet og output for netværksmedlemmerne. Netværket arbejder ud fra, at du jo mere du giver, jo mere får du igen. Som medlem bliver du en del af et fagligt stærkt netværk, hvor der er fokus på gensidig vidensdeling og kompetenceudvikling. Du skal derfor brænde for at dele og udvikle din viden med ligesindede. 

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Jørgen Letager og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  

Temaer, netværket har beskæftiget sig med: Agile og arkitektstyring, public cloud og sikkerhed i et EA-perspektiv.  

Se de tidligere programmer her

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.


I EA netværket nyder Vesthimmerland godt af de kompetencer og erfaringer, som hvert enkelt deltager bibringer. Sparring sker på tværs af brancher, offentlige/private og kunde/leverandør roller. Og så er det bare skønt at møde mennesker, som sidder med lignende projekter og udfordringer, som en selv. Jeg føler, jeg opnår gevinster ved hvert møde.

Netværksmedlem Lotte Pape Topholt, Forretningsarkitekt ved Vesthimmerlands Kommune

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: Aarhus
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:
  • Medlemskab af DANSK IT og netværket EA vest kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket EA vest kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket EA vest til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder:

Bankdata, Devoteam Consulting A/S, Energinet, Jens Roed Andersen Aps, KMD, Nordea Danmark filial af Nordea Sverige, OptimumIT Aps, SOS International A/S, Strand & Donslund A/S, Systematic A/S, Terma A/S, VELUX A/S, Vesthimmerlands Kommune


Læs DANSK IT's persondatapolitik.Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.

Nyhed - Onsdag - d. 27-9-2017

EA-facilitator: Det er vigtigt at udfordre sine måder at tænke på, når man arbejder med EA

Jørgen Letager, Senior Enterprise Architect ved KMD, er ny facilitator for netværket Enterprise Architecture Vest.