Netværk: It-arkitektur i praksis

Netværket It-arkitektur i praksis arbejder ud fra præmissen, at der er en direkte linje fra kvaliteten på softwaren til virksomhedens resultat.

Udbytte af netværket 

Netværket It-arkitektur i praksis er for udøvende og praktiserende arkitekter, der forstår sine virksomhedsdomæne, og hvordan det understøttes bedst muligt vha. konkret implementering.
 
Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Allan Højgaard Jensen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  
 
Netværket beskæftiger sig bl.a. med emner som teknikerne bag SOA, applikations- og service-arkitekturen, værktøjer og den underliggende infrastruktur og det praktiske element underbygges med konkrete kodeeksempler i fx Java/JEE og .NET.
 
Temaer, som netværket tidligere har beskæftiget sig med, er persondataforordningen, alternativer til NemID, programmering af robotter og refaktorering. Se de tidligere programmer her.
 
 
Som medlem af It-arkitektur i praksis får du mulighed for at blive holdt ajour med udviklingen inden for it-arkitektur og sikre indsigter, du kan bruge i din organisation. Netværket tager diskussioner ud fra reelle problemsituationer og med udgangspunkt i oplæg omkring konkrete problemstillinger, hjælper netværket hinanden med at finde eventuelle huller i setup’et. 
 
Netværksmøderne består af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner samt vidensdeling, og der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne. Netværket arbejder ud fra præmissen om, at den aktive deltager på netværksmøderne skal have det med hjem, der modsvarer minimum to dages sparret arbejde fra et heldagsmøde. Det vil sige, at det skal kunne betale sig i tid at deltage og være aktiv. 
 
Netværksmøderne er præget af stor lyst til diskussion, høj faglighed og vilje til at dele viden med hinanden.
 
To af netværkets fire møder foregår ude ved medlemsvirksomhederne. Dette giver en unik og praktisk indsigt i hinandens dagligdag og understøtter ofte interne oplæg.  

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.

I netværket får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag

Netværksmedlem Morten Hindsholm, Chief Application Architect ved Nykredit

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: Primært hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket It-arkitektur i praksis kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket It-arkitektur i praksis kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket It-arkitektur i praksis til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 


Repræsenterede virksomheder:
Bankdata, BEC, Danmarks Nationalbank, Jyske Bank A/S, Nordea Danmark Filial af Nordea Sverige, Nykredit Realkredit A/S, Odense Kommune - ServiceCenter IT, Oracle, Systematic A/S, Toyota Danmark A/S, Velliv-København.


Læs DANSK IT's persondatapolitik.


Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.
IT arkitektur i praksis

Nyhed - Onsdag - d. 31-1-2018

Netværk af it-arkitekter finder løsninger i fællesskab

Dialog, diskussioner og inspiration er altid på programmet, når netværket It-arkitektur i Praksis mødes. For facilitator Allan Højgaard Jensen er det vigtigt, at medlemmerne får direkte output fra netværksmøderne.