Netværk: IT Operation

Netværkets overordnede fokus er på de udfordringer, der er i forbindelse med IT-drift og understøttelsen af forretningen.

Netværkets overordnede fokus

  • Optimering af driften, herunder anvendelse af bl.a. LEAN principper 
  • Måling af brugertilfredshed 
  • Multisourcing
  • Hvordan driften bedst muligt kan understøtte din forretning

Udbytte af netværket 

Først og fremmest får du opbygget et fagligt netværk. Du møder kollegaer fra andre virksomheder, som sidder med mange af de udfordringer, du selv arbejder med. Du vil opleve at få sparring samt inspiration fra andre organisationer, og jo mere du selv bidrager, des større udbytte vil du få. Du inddrages aktivt i planlægningen af møderne og kan dermed få de emner på agendaen, som du optages af. Vi tilstræber at holde netværksmøderne ude hos netværksdeltagerne.

Netværket henvender sig til 

For at have det største udbytte af netværket skal du arbejde i en driftsorganisation. Arbejdsområder kan være drift-, service-, procesansvarlig eller med ledelse, arkitektur samt service management. Vi kommer ikke dybt ned i teknologi, så er du ”hard core” ud i teknikken, er der andre netværk, som er mere relevante.


”Jeg har sat stor pris på de mange spændende præsentationer og diskussioner, som jeg har været med til i den tid jeg har været med i netværket, og det vil jeg savne. Uden inspiration fra netværkets meget høje faglige niveau var det næppe lykkedes mig at aflevere en velfungerende it-drift i Social- og Indenrigsministeriets koncern, som tilmed er 40% billigere end hvad Statens IT skal have for at levere samme driftsydelse.”

TIdl. medlem: Jan Kristensen, IT-drifchef, Social Indenrigsministeriet

Program for næste møde

Kommende møder

Tidligere programmer

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

AM Partner, ATP, Business Now, COWI A/S, Hitachi Vantara, KMD, Kombit A/S, Københavns Universitet, NNIT A/S, Region Syddanmark - IT Service & Support, Rockwool International A/S, SKAT Hovedcentret, SKI A/S

Der er ingen sider der opfylder de valgte kriterier