Netværk: IT Operation

Netværket har en bred tilgang til emnet IT Operation, og tager altid udgangspunkt i de aktuelle udfordringer og problemstillinger medlemmerne sidder med. Ligeledes sættes der fokus på den aktuelle udvikling indenfor IT Operation og emnerne sættes i relation til de forretninger medlemmerne hver især understøtter.

Udbytte af netværket 

Først og fremmest får du opbygget et fagligt netværk. Du møder kollegaer fra andre virksomheder, som sidder med mange af de udfordringer, du selv arbejder med. Du vil opleve at få sparring samt inspiration fra andre organisationer, og jo mere du selv bidrager, des større udbytte vil du få. Du inddrages aktivt i planlægningen af møderne og kan dermed få de emner på agendaen, som du optages af. Vi tilstræber at holde netværksmøderne ude hos netværksdeltagerne.

Netværkets overordnede fokusområder er

  • Effektivisering af drift
  • Stabil drift i en verden, der bliver mere og mere agil  
  • Evaluering af nye metoder og leverancemodeller 
  • Bruger- og kundetilfredshed 
  • Sikrer at driften tilstadighed understøtter din forretning

”Jeg har sat stor pris på de mange spændende præsentationer og diskussioner, som jeg har været med til i den tid jeg har været med i netværket, og det vil jeg savne. Uden inspiration fra netværkets meget høje faglige niveau var det næppe lykkedes mig at aflevere en velfungerende it-drift i Social- og Indenrigsministeriets koncern, som tilmed er 40% billigere end hvad Statens IT skal have for at levere samme driftsydelse.”

TIdl. medlem: Jan Kristensen, IT-drifchef, Social Indenrigsministeriet

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet 
Årlige møde: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00
Pris: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder: AM Partner, ATP, Business Now, COWI A/S, Hitachi Vantara, KMD, Kombit A/S, Københavns Universitet, NNIT A/S, Region Syddanmark - IT Service & Support, Rockwool International A/S, SKAT Hovedcentret, SKI A/S

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

Der er ingen sider der opfylder de valgte kriterier