Netværk: Innovative it-anskaffelser

Bliv en del af et nyt netværk, som ser på trends og udvikling af best practice inden for it-anskaffelse / it-sourcing.

Netværket Innovative it-anskaffelser er for dig

Netværket er målrettet dig, der arbejder med it-anskaffelser, og som søger et fortroligt forum, hvor du kan få inspiration og drøfte faglige udfordringer. 

Netværket ser på trends og udvikling af best practice inden for it-anskaffelse / it-sourcing og beskæftiger sig med processer og kontrakter for anskaffelser samt forskellige leveranceformer. 

Medlemmerne henter inspiration i både privat og offentlig innovation inden for gennemførelse af it-anskaffelser, og arbejder ud fra tesen "hvad kan vi lære af hinanden"?

Rutinerede facilitatorer

Netværket er stadig under udvikling og vil opstarte i begyndelsen af 2018. 

Mike Polczynski, Partner ved Implement Consulting Group, og Mikael Schwartz, Chefkonsulent ved A-2 A/S, er facilitatorer for netværket. Begge er rutinerede facilitatorer for netværk hos DANSK IT.

Er du interesseret i netværket, skriv en mail til Netværkskoordinator Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk og få mere information om første netværksmøde. 


Mere om Innovative it-anskaffelser

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Afholdelsessted: København
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 16.30 - 20.30

Medlemspris: 7.650,-
*Prisen er ex moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 


SIAM puzzle

Netværk - Tirsdag - d. 28/11/2017

Netværk: Service Integration & Multisourcing

Nyt netværk som beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer med særligt fokus på sikring af, at flere understøttende leverancer integreres til en sømløs, helstøbt forretningsservice, så kunden oplever én, samlet ansvarsflade.

Konference - Tirsdag - d. 27/2/2018

IT Outsourcing

DANSK IT afholder den årlige IT-outsourcing konference i februar 2018. Arrangementet vil finde sted den 27. februar 2018 i København så sæt kryds i kalenderen allerede nu og følg opdateringer på denne side.