Netværk: Informations­sikkerhed vest

Bliv en del af et nyt netværk målrettet profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Udbytte af netværket 

Informationssikkerhed er i dag en kompleks størrelse, og vedrører hele organisationen/virksomheden.  

Netværket Informationssikkerhed vest arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eksempelvis overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav.

 • Netværkets overordnede fokus er på:
  At få belyst aktuelle udviklingstendenser og udfordringer på teknologifronten - og forstå hvilke sikkerhedsudfordringer kombinationen af de nye teknologier kommer til at give
 • At få inspiration til at bidrage aktivt med løsningsorienteret sikkerhedsviden i din egen organisation
 • At udveksle erfaringer og blive inspireret til at bidrage til at skabe sikre og succesfulde aktiviteter med informationsteknologi 

Emnerne, som netværket vil beskæftige sig med, er bl.a

 • ”Teknisk” snak
 • Compliance
 • Governance
 • Persondataforordningen 
 • Politisk indflydelse på mit arbejde
 • Medlemmernes største udfordringer pt 


Til netværksmøderne vil der altid være planlagt tid til masser af networking blandt mødedeltagerne. Derudover vil der være faglige oplæg fra enten netværksmedlemmerne selv eller eksterne oplægsholdere. 

Vær med fra starten

Forud for opstarten af netværket, vil vi afholde en række åbne, gratis netværksmøder i Jylland, hvor vi sætter fokus på et relevant emne men hvor også ambitionerne for netværket vil blive drøftet. 

Er du interesseret i at deltage i møderne og være med til at sætte rammerne for netværket, så skriv til netvaerk@dit.dk og kom på interesselisten. Herfra vil du modtage invitationer til møderne samt få relevant information om netværkets start.

Du kan også tilmelde dig andet gratis opstartsmøde i Kolding. 

Vi starter netværket op, når vi har minimum 10 medlemmer. Dette for at sikre fuldt udbytte fra dag et af. 


En af de store styrker ved Netværk for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis, men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I Netværket er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Medlem af netværket Informationssikkerhed; Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Program for opstartsmøde d. 7. november

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: Jylland
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00 

Pris: 

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket Informationssikkerhed vest kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket Informationssikkerhed vest  kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket Informationssikkerhed vest til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.
Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.
Netværket Informationssikkerhed

Netværk - Mandag - d. 6-5-2019

Netværk: Informations­sikkerhed

Netværket er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Kom på interesselisten for Informationssikkerhed vest

Netvaerksmoede_1_ny

Meet & Inspire - Torsdag - d. 7-11-2019

Andet opstartsmøde for netværket Informationssikkerhed vest [Kolding]

Deltag i andet gratis opstartsmøde for netværket Informationssikkerhed vest og vær med til at sætte rammerne for netværket.