Netværk: Forandringsledelse

I netværket vil du få inspiration til, hvordan du og din organisation kan drive forandringer og imødegå de stigende krav om forandringsvilje og - evne. 

Udbytte af netværket 

Netværksaktiviteterne består både af eksterne (oplæg og cases) og interne (deltagerne selv) oplæg samt drøftelser, erfaringsudveksling og gensidig inspiration.

Netværket giver deltagerne en helt unik mulighed for at udvikle og skærpe kritiske kompetencer for ledere af forandringsprojekter.

Netværket har fokus på:  

 • At diskutere tendenser og udvikling inden for proces- og forandringsledelse
 • At inspirere og dele erfaringer omkring kompetencer, værktøjer og færdigheder
 • Organisationsudvikling
 • Mennesker og forandringer
 • Ledelse af forandringer
 • Overvindelse af modstand og psykologiske aspekter ved forandring

Se tidligere programmer her 

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Sted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 10.00 - 15.00

Pris:

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket Forandringsledelse kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.
   
 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket Forandrngsledelse kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket Forandringsledelse til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 


Repræsenterede virksomheder i netværket: 
Bankdata, Dansk Industri, Forsvarets Efterretningstjeneste, H. Lundbeck A/S, Jyske Bank A/S, SkovConsult, Styrelsen for IT og Læring, TDC A/S, Trafikinformation; DSB, Trustworks, Aalborg Universitet.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.
Artikel - Torsdag - d. 19-9-2019

Forandringsledelse

Dette kursus er for dig, der arbejder med forandringer i det daglige, og som gerne vil have redskaber til at drive forandringer på en måde, der sikrer grundig forankring i organisationen, og som samtidig har fokus på trivsel og medarbejdere og lederes mulighed for at fokusere på kerneopgaven.
Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.