Netværk: Forandringsledelse

I netværket forandringsledelse vil du få fornyet inspiration til hvordan du og din organisation kan drive forandringer og imødegå de stigende krav om forandringsvilje og -evne. Det er en unik mulighed for at udvikle og skærpe kritiske kompetencer for ledere af forandringsprojekter.

Netværket er for dig

Netværket er for dig, der arbejder med udvikling af organisationer og mennesker eller med implementering af nye systemer eller processer, som forandringsagent eller projektleder.

Du interesserer dig for at drive og optimere forandringsprocesser.

Du søger et fortroligt forum, hvor du kan dele erfaringer og få nye input til arbejdet med forandringsprocesser.

Møderne faciliteres af en dreven forandringsagent

Bente Holm Skov, konsulent ved SkovConsult, faciliterer netværket. Hun har i en række år faciliteret både netværk og gruppeprocesser. Bente har mere end 20 års erfaring med forandringsledelse, videnformidling, organisationsudvikling og medarbejderudvikling. Hun tilrettelægger møderne og fastlægger temaerne i tæt samarbejde med netværksdeltagerne.

Læs mere om Bente Holm Skov

Mere om netværket forandringsledelse

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.00 - 16.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
Medlemskab af et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.


Repræsenterede virksomheder
Bankdata, CA - karrierepartner og a-kasse, Capgemini Sogeti DK A/S, Coop Danmark A/S, DANSK INDUSTRI, KMD, Forsvarsministeriets Personeltjeneste,  H. Lundbeck A/S, MT Højgaard, SkovConsult, TDC A/S, Topdanmark Forsikring