Netværk:.NET

Netværket .NET behandler alle aspekter af .NET-baseret softwareudvikling - fra udviklingsværktøjer til nye teknologier.

Dette netværk er desværre ikke længere eksisterende.


Udbytte af netværket

Netværket .NET er et stærkt fagligt forum, der giver deltagerne mulighed for at få ny viden og sparring samt erfaringsudveksle med ligesindede. 

Netværket er med til at bidrage til udviklingen af dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter og giver dig sparring på dine faglige udfordringer i et fortroligt forum. 

Netværksemnerne er en blanding af nye teknologier og værktøjer samt konkrete problemstillinger og cases. Netværket dækker endvidere alle typer af .NET-udvikling uanset, om det måtte være web-, windows- eller mobiludvikling. Emnerne kan eksempelvis være udviklingsværktøjer, nye teknologier, serverprodukter med relevans for .NET, softwareudviklingsmetoder og best practices, softwarearkitektur. 

Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværket ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne.  

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Henrik Lykke Nielsen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  

Emner, netværket har beskæftiget sig med, er Continous Integration/Deployment i et Azuremiljø samt om hvordan test af webapplikationer kan automatiseres - Docker, tidsregistrering og dokument/differencerapporter - React & Redux.

Se de tidligere programmer her.

Deltag i et netværksmøde - gratis

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig.

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere. 

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Pris:

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket .NET kr.: 9.235,- ekskl. moms per år. 

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket .NET kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket .NET til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 
Læs DANSK IT's persondatapolitik.
arkitektur

Artikel - Fredag - d. 7-12-2018

Arkitektur

Ønsker du at øge dine kompetencer inden for it arkitektur, har DANSK IT en række kurser og certificeringer for dig. 
nyhed

Artikel - Mandag - d. 2-12-2019

Nyheder