Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i et fortroligt netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.

Som medlem af Finansforbundet får du nemlig rabat det første år, du deltager i en netværksgruppe, så du kun betaler kr. 1.000,- for en netværksgruppe, som normalt koster kr. 7.650,- årligt. Derudover kan du blive gratis medlem af DANSK IT (normalpris kr. 1585,- årligt) og få udbytte af de mange medlemsfordele.  

Eksempler på netværk:

Se de mere end 15 netværksgrupper her.

Bemærk, at du har mulighed for at deltage i et gratis prøvemøde i en af netværksgrupperne for at sikre, at det er det rette forum for dig.


Sådan indmelder du dig i en netværksgruppe

Artikel - Mandag - d. 6-5-2019

Gratis medlemskab af DANSK IT til Finansforbundets medlemmer

DANSK IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Torsdag - d. 10-10-2019

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Der afholdes ca. 70 arrangementer om året rundt omkring i landet, og de kan også live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Artikel - Torsdag - d. 10-10-2019

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.
DANSK IT netværk for It-professionelle

Artikel - Torsdag - d. 17-10-2019

Netværksgrupper

DANSK IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.