Netværk: Program- og projektledelse

Netværket Program- og projektledelse problematiserer og udfordrer problemstillinger knyttet til rollen som Program- og projektleder. 

Udbytte af netværket 

Som medlem af DANSK IT´s netværk Program- og projektledelse får du mulighed for at styrke dit professionelle netværk og skabe relationer til andre projektledere inden for it.

Du kan forvente et højaktuelt mødeprogram, inspiration og input fra eksterne oplægsholdere samt livlige diskussioner og sparring fra andre it-professionelle til gavn for din personlige og faglige udvikling. 

Netværksmøderne er et mix af interne og eksterne oplæg, sparringssessioner, faglige diskussioner samt besøg hos medlemmernes virksomheder. 

Der lægges vægt på at udveksle viden og erfaringer til gavn for den enkelte deltager samt dennes virksomhed. Det forventes derfor, at netværksmedlemmer bidrager aktivt med viden, erfaring og inspiration og til tider selv holde oplæg om it-projekter. 

Netværkets overordnede fokus er Program- og projektlederes forskellige roller og ansvarsområder, Management versus leadership, Modeller og metoder (eksempelvis Prince2, MSP, IPMA og PMI), program versus projekt, Hvad kendetegner ”den gode projektleder”, sikring af gevinstrealisering og styregruppens rolle.

Netværket udfordrer projektledelse og programledelse ved at søge inspiration fra beslægtede områder fx it governance og arkitektur. 

Som faglig netværksfacilitator leder Jesper Grona de fire årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda. Du har dog som netværksmedlem stor indflydelse på kommende møders tematikker. Det er dine og de andre medlemmers udfordringer og behov, der er i centrum for netværksmøderne, hvorfor medlemmerne er med til at bestemme, hvad netværket skal beskæftige sig med. Således er der på hvert møde en livlig debat om, hvad der for tiden rør sig set i projektledernes objektiv.  

Det er derfor forventeligt, at du deltager aktivt til møderne og prioriterer de fire årlige møder samt evt. forberedelse forud for møderne. Netværket arbejder ud fra, at du mere du selv bidrager, jo mere får du ud af dit medlemskab. 

Se de tidligere programmer her.

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmedlemmer og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Netværksafdelingen på netvaerk@dit.dk for at høre mere.


Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 12.00 - 17.00

Pris: 

  • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 9.235,- ekskl. moms per år.

  • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • Er du medlem af Finansforbundet, kan du blive medlem af netværket til kun kr.: 1.000,- ekskl. moms det første år. Herefter koster medlemskabet kr.: 7.650,- ekskl. moms per år.

  • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder i netværket:
Abakion A/S, ALK-Abello A/S, Devoteam Consulting A/S, DTU, EDC Gruppen A/S, H. Lundbeck A/S, Loop Partners, Miracle A/S, Professionshøjskolen Absalon, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.Udvalgte arrangementer

Ansøg om medlemskab i netværket

For de som interesserer sig for projekt- og programledelse kan jeg anbefale både gruppen og facilitator Jesper Grona. I fjor foreslog jeg min kollega fra Loop Partners at deltage i gruppen, og jeg ved at hans berøring med kunder har nydt godt af det perspektiv gruppen har givet ham.

★★★★ Netværksmedlemmerne vurderer netværket til 4,0 / 5

★★★★ Netværksmedlemmerne vurderer facilitator til 4,1 / 5

★★★★ Netværksmedlemmerne vurderer mødernes relevans til 4,0 / 5

Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.