Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?

En god transformation kræver de rette krydderier, de rette ingredienser, professionelt udstyr, gode kokke og ikke mindst masser af tålmodighed og viljestyrke.

Og mens alle taler om vigtigheden af digitale transformationer, den digitale kunde, den digitale leverandør samt den digitale organisation, er spørgsmålet nok, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad den digitale rejse indebærer og hvilke uhøstede muligheder, som vi går glip af grundet manglende indsigt, virkelyst og sparring?

Denne netværksgruppe tager udfordringen op og vil gennem temaer løbende udforske nye teknologiske trends og muligheder, samt undersøge og dele erfaringer gennem praktiske eksempler på anvendelse, implementering og ikke mindst realisering af de ønske effektiviseringer og indfrielse af de digitale transformations forventninger.

Vi ønsker at forstå, hvordan vi sikrer succesfulde digitale forandringer i de private og offentlige virksomheder, som vi til dagligt har vores gang i eller skeler til for inspiration og misundelse.

Grundet vores nysgerrighed og helhedsbetragtning arbejder vi med alle elementer i organisationen: strategi, forretningsmodel, eksekvering, teknologier, processer, medarbejdere og kompetencer, ledelse, mv.

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information

Digital transformation

Nyhed - Torsdag - d. 21-2-2019

Podcast om digital transformation: Sådan gennemfører man gennemgribende digitale forandringer

En digital transformation kræver kræver forandringer og nye tiltag på en række forskellige områder. I denne podcast får du gode råd og betragtninger om, hvad det egentlig vil sige at arbejde med transformationer.