Strategisk netværk: Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?

Netværkets udbytte 

Det er let nok at tale om Digital Transformation, men langt sværere at få succes med det. Men mens mange pludselig er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet nok, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?

IT i praksis har atter Digital Transformation øverst på agendaen og har fokus på implementeringen af de digitale forandringer, etableringen af de rette kompetencer i implementeringsteamet og ikke mindst succesfuld forankring i organisationen. 

Netværket for Digital Transformation har til formål at skabe klarhed, inspiration og dele erfaringer omkring Digital Transformation således, at de bedste forudsætninger er til stede for at få succes.

Hvad indebærer en Digital Transformation? Hvad kræves der fra, at ideen bliver født i organisationen, gennem udarbejdelse af strategien, operating models, valg af sourcing model, de nødvendige kompetencer, kulturudfordringerne, change management og ikke mindst gennem den vitale prioritering og eksekvering af forandringerne, der medfølger? Hvordan leder du en succesfuld forandring?

Netværket arbejder ud fra aktualitet og output. For at sikre at dette bliver realiseret, er netværksmøderne opbygget med en rundt-om-bordet session, eksterne oplægsholdere, sparring, faglige diskussioner og afsluttes med middag for at opretholde den personlige kontakt mellem netværksmedlemmerne. 

Som medlem af netværket er du, i fællesskab med facilitator, med til at beslutte, hvilke temaer netværket skal beskæftige sig med.

På den måde bestemmer netværksmedlemmerne den strategiske ambition og relevante temaer baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører dem i deres professionelle hverdag. 

Der lægges vægt på at udveksle viden og erfaringer til gavn for den enkelte deltager samt dennes virksomhed. Medlemmerne giver ærlig og direkte feedback på hinandens udfordringer og oplæg.  

Det forventes derfor, at du som netværksmedlem bidrager aktivt med viden, erfaring og inspiration og til tider selv at holde indlæg.

Søger du sparring og ønsker du at udvide og få testet dine kompetencer, er dette netværk absolut noget, du skal være en del af.


Netværkets overordnede fokus

 • At skabe et rum hvor du frit kan dele og få udfordret dine erfaringer men samtidig med også søge og få inspiration fra ligesindede professionelle med lignende arbejdsopgaver
 • At sikre solide og effektive resultater ved brug af IT Strategien i en svær forudsigelig fremtid med nye agile arbejdsmetoder, Bimodal IT og store Digitale Transformations agendaer
 • At dele og drøfte de seneste trends og hvilken betydning den nye bølge af teknologier vil have på eksekveringen af vores nuværende og fremtidige opgaver 
 • At støtte og udvikle medlemmernes kompetencer 
 • At fjerne gætteriet og skabe de rette rammer for succes
 • At sikre den digitale transformation dagsorden nu og fremover.
 • It strategisk transformation og justering af teknologimæssige kapabiliteter.
 • It værdikæden og it operating models, herunder it-afdelingens samarbejdsform med forretning, eksterne samarbejdspartnere og kunder.
 • Forandringsledelse af it-organisationen, herunder kulturen i IT-funktionen og opbygning af den kommende organisation for at sikre excellence.
   

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Som netværksmedlem får du

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: 09.00 - 17.00 - oftest afsluttes netværksmøderne med middag

Pris:

 • Medlemskab af DANSK IT og netværket kr.: 16.085,- ekskl. moms per år.

 • Er du allerede medlem af DANSK IT, koster medlemskab af netværket kr.: 14.500,- ekskl. moms per år.

 • DANSK IT har en række virksomhedsaftaler, hvori medlemskab af et netværk indgår. Skriv til netvaerk@dit.dk for høre, om din virksomhed har en aftale med DANSK IT.  


Repræsenterede virksomheder i netværket: 
Capgemini Sogeti A/S, Carlsberg Global Business Services A/S, CGI Danmark A/S, EG A/S, Esoft, Falck Group, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, JN Data A/S, LB Forsikring, Miracle A/S, Nets Denmark A/S, Odense Kommune ServiceCenter IT, PenSam A/S, Widex A/S.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.Netværk CIO

Netværk - Torsdag - d. 23-5-2019

Strategisk netværk: CIO's

Strategisk netværk for CIO's er et eksklusivt netværk for it-beslutningstagere med fokus på strategisk ledelse. 
Digital transformation

Nyhed - Torsdag - d. 21-2-2019

Podcast om digital transformation: Sådan gennemfører man gennemgribende digitale forandringer

En digital transformation kræver kræver forandringer og nye tiltag på en række forskellige områder. I denne podcast får du gode råd og betragtninger om, hvad det egentlig vil sige at arbejde med transformationer.

Ansøg om medlemskab af netværket

Nyhed - Tirsdag - d. 17-5-2016

Anbefalinger om it-strategi

Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 5-9-2019

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.