Strategisk netværk: It-strategi og High Performance Teams

Hvordan skabes, implementeres og gennemføres it-strategier? Hvordan udvikles et high performance team til at skabe de bedste resultater? Kom med fra begyndelsen, når det nye netværk med fokus på den it-strategiske dagsorden starter op. 

Netværket er for dig

Netværket er for dig, som har med overordnet planlægning af it strategi at gøre eller er en nøgleperson i processen med personaleansvar. 

Du interesserer dig for udviklingen af high performance teams, og du ved, at det er et lige så vigtigt parameter for, at strategien bliver en succes. 

Du søger et fortroligt forum, hvor du kan dele erfaringer og få input til dit arbejde.

Vær med fra starten

Allerede nu er der planlagt tre opstartsmøder, som du kan deltage gratis i. Facilitator Ulrik Nielsen og flere talere sætter fokus på aktuelle emner, og til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og bordet rundt. 

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsorden for netværket. Melder du dig ind i netværket senest den 1. maj 2018, får du medlemskabet til en særlig early-bird pris. 

Ulrik Nielsen er Head of Strategy & Communication ved Nets og har international erfaring fra flere forskellige industrier og har arbejdet med både B2B og B2C. 

Læs mere om Ulrik Nielsen.


Ofte bliver strategi og kultur diskuteret adskilt. De fleste ledere ved, at kultur er vigtig, og at en negativ kultur kan bremse virksomhedens strategiske ambition. Men de ved måske ikke, hvad de skal gøre ved det, hvorfor de ofte forsøger at forbedre situationen ved at igangsætte selvstændige kulturelle forandringsinitiativer med henblik på at skabe high-performance teams/kultur eller gøre arbejdspladsen mere positiv

Facilitator Ulrik Nielsen, Nets

Mere om It-strategi og High Performance Teams 

Program:Gratis På Vej Til møde d. 27. februar 

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Mødedatoer:  27. februar 2018  kl. 09.00 - 12.00 (gratis På Vej Til møde)
                          7. maj 2018 kl. 09.00 - 16.00

Early-bird pris for første års medlemskab af netværket It-strategi & High Performance Teams ved indmeldelse senest den 1. maj 2018: 8.415 kr. 
*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585 kr. per år.
**Almindelig netværkspris er 14.500 kr. per år.