Personlig udvikling (virtuel)

Netværksgruppen for dig som tager ansvar for din personlige og faglige udvikling og derved opnår større professionel succes.

Vigtige oplysninger

Dit udbytte

Medlemsprofil

Program og kommende møder

Facilitator

Lene Fischermann

Hvornår har du sidst peget fingre mod dig selv?

Hvorfor kan de andre ikke bare gøre det, som du beder dem om? Hvorfor uddyber din leder ikke opgaverne bedre? Hvorfor er dit team så dårlige til at overholde deadlines? Vi er gode til at kritisere andre. Men hvad med dig selv? Hvad med dine kommunikations- og handlemønstre? Vi har talt med facilitatoren for netværksgruppen Personlig udvikling om, hvordan netværksmøderne kan gavne din personlige og faglige udvikling.
Fra faglig specialist til personaleleder

Fra faglig specialist til personaleleder

Et er at være en dygtig faglig specialist, noget andet er at være en kompetent leder.
Jannik Wagner

Andres prioriteringer sætter refleksionerne i gang

Medlemsportræt: Jannik Wagner siger aldrig nej til en mulighed. Det er tydeligt at se, når man kigger på hans karriererejse, som startede som teleinstallatør-teknikker til i dag at være Lead Network Deployment Engineer hos Google. Men det er ikke kun faglige fremskridt, Jannik har fokus på. Også den personlige udvikling lægger ham højt på sinde, hvorfor han indmeldte sig i netværksgruppen Personlig udvikling.
Distanceledelse

Distanceledelse

På dette kursus arbejdes der med, hvilke redskaber, der er nødvendige til at forstå de problematikker og udfordringer, distanceledelse kan indebære. Du lærer, hvordan du skaber resultater på distancen.