DANSK IT henter to tunge profiler til bestyrelsen

To af de helt tunge it-profiler er blevet valgt ind i DANSK IT’s bestyrelse. Der er tale om Mikael Munck, der er global direktør for Saxo Banks afdeling for teknologi og operations og Michael Ørnø, der er direktør for Statens It. De to blev valgt på DANSK IT’s generalforsamling tidligere i dag (28. maj).

- 2014/15 var et godt år for DANSK IT, både målt på antal medlemmer og deltagelse på aktiviteterne. Det giver et godt udgangspunkt for at videreudvikle foreningen, og jeg er i denne sammenhæng ekstra glad for, at netop Mikael Munck og Michael Ørnø som nye bestyrelsesmedlemmer har prioriteret at deltage i dette arbejde sammen med resten af bestyrelsen, siger Carsten Nørgaard, formand for DANSK IT.

Mikael Munck er til daglig global direktør for Saxo Banks afdeling for teknologi og operations, der samler it, produkter og platforme samt driftsfunktioner og omfatter 800 personer.

Michael Ørnø er direktør for Statens It og har i de seneste 25 år arbejdet med udvikling, drift, servicemanagement og teknologi i store virksomheder som PBS, Scandinavian Airlines Data, CSC, Post Danmark/Post Nord og aktuelt i Statens It.

DANSK IT har i dag 7.400 it-professionelle medlemmer. Det er en vækst på flere end 1.000 i forhold til året før.

På generalforsamlingen blev Annette Ibsen, Managing Director i Futurum IT og Carsten Nørgaard, CIO, VP SECURITIES endvidere genvalgt til bestyrelsen.

DANSK IT’s bestyrelse 2015/16 består af:

Formand CIO Carsten Nørgaard, VP SECURITIES

Næstformænd CIO Thomas Juhl, LB Forsikring A/S

Direktør, Mikael Munck, teknologi og operations, Saxo Bank

Øvrige bestyrelsesmedlemmer Direktør Michael Ørnø, Statens It

Managing Director Annette Ibsen, Futurum IT

Direktør Per Tejs Knudsen, cBrain

IT Risk Manager Ingrid Colding-Jørgensen, Novo Nordisk A/S

Adm. direktør Poul Erik Mølgaard Rasmussen, Flex Professional Consultants

Adm. direktør Lars Fogtmann, kursusvirksomheden JUC