Bidrag med din faglige viden i DANSK IT’s nyhedsbrev

Hver uge udsender DANSK IT et nyhedsbrev til omkring 10.000 modtagere. Du har mulighed for at få dit faglige bidrag med.

Uanset om du er projektleder, it-chef, programmør, konsulent eller noget helt femte, har du helt sikkert en dyb viden på netop dit fagområde, som andre kan lære noget af. 

DANSK IT udsender hver uge et nyhedsbrev til omkring 10.000 personer. Det indeholder artikler, podcasts, videoer, webinarer og særlige publikationer, der er med til at styrke medlemmernes viden og inspirere dem i deres daglige arbejde.

Du har mulighed for at bidrage med din viden i form af en artikel. 

Har du en idé til et godt emne?

Det kan være, at du har en solid teknisk indsigt inden for machine learning, edge computing eller it-sikkerhed og har lyst til at dele ud af din viden fra et konkret projekt? 

Eller måske arbejder du mere strategisk som it-chef eller projektleder og har lyst til at inspirere andre medlemmer af DANSK IT med det udgangspunkt? 

Du har mulighed for at komme med forslag til artikler og klummer, der kan blive bragt på DANSK IT’s hjemmeside og blive udsendt i nyhedsbrevet. 

Med omkring 10.000 modtagere af nyhedsbrevet vil dine budskaber blive læst af rigtig mange andre it-professionelle i Danmark. Derfor får du naturligvis også hjælp til at formidle din artikel på den bedst mulige måde af en professionel redaktion i DANSK IT’s sekretariat. 

Sådan gør du
Send en mail til DANSK IT med nogle få ord om din idé til et emne.
Skriv til Kim Stensdal, chef for kommunikation og viden: ks@dit.dk 

Herefter bliver du kontaktet for en nærmere dialog om mulighederne og de konkrete krav til artiklens form og længe. Vi ser frem til at modtage din mail.