Fik du det hele med fra SummIT 2018? Få overblikket her

SummIT 2018 – Den progressive it-organisation fandt sted d. 29. november i København og var den første af sin slags. Konferencen, der samlede 150 deltagere, bød på både tekniske og strategiske emner og ikke mindst et indblik i, hvad der venter it-organisationen i 2019 og årene efter. Her får du højdepunkter fra dagen.

SummIT 2018: Sådan forløb it-organisationernes konference

150 deltagere havde fundet sig til rette i salen på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers til en dag, hvor der blev stillet skarpt på fremtiden for den moderne it-organisation med oplæg som ”AI-toget kører nu – lad være med at bruge tiden på ”Hollywood-AI” og ”Findes der overhovedet en it-afdeling i en digitaliseret virksomhed?”.

Læs mere


Podcast om fremtidens it-organisation: Fem eksperter giver deres bud på formlen på succes

Alle er enige om, at fremtidens it-organisationer skal være innovative og progressive. Det svære spørgsmål er, hvordan man bliver det? Vi har bedt fem eksperter give deres bud på formlen på succes.

Lyt til podcasten

 

Tre megatrends udfordrer it-afdelingerne

Professor Jan Damsgaard, som var keynote speaker fra SummIt 2018, sætter i dette webinar fokus på den digitale revolution og forretningsstrategier i en verden, hvor digitalisering er nødvendigt, og disruption er et markedsvilkår.

Se webinar med Jan Damsgaard


Sikkerhedsekspert: Sådan holder du hackerne ude

Oplægsholder på SummIT 2018, Security Consultant hos Dubex, Keld Norman, giver gode råd til hvordan man holder hackerne ude.

 

Udviklingschef: Vores vigtigste erfaringer med SAFe

Udviklingschef hos BEC, Lone Mariboe, holdt oplæg på SummIT. Hør hende fortælle om EEC's erfaringer med SAFe.

Web logo It sikkerhed 2019

Indhold - Onsdag - d. 23-1-2019

IT-sikkerhed 2019

Den 23.- 24. januar 2019 afholder DANSK IT for 32. gang den årlige IT-sikkerhedskonference. Konferencen løber over to dage i København og byder hver dag på to spor, hvilket betyder at du selv har mulighed for at sammensætte dit program.
DANSK IT - Meet & Inspire. De 6 former for digital innovation

Webinar - Onsdag - d. 6-2-2019

De 6 former for digital innovation

Hør om de 6 former for digitial innovation – som private og offentlige virksomheder kan igangsætte. Desuden diskuterer dette webinar, hvorfor det er vigtigere at fokusere på at øge sin digitale innovation, fremfor risikoen for at blive disruptet.

Artikel - Torsdag - d. 19-1-2017

Leading SAFe® 5.0

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.
Netværksgrupper - Stærke relationer, sparring og ny viden

Artikel - Tirsdag - d. 5-1-2016

Netværksgrupper

Dansk IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.
Cybersecurity

Meet & Inspire - Tirsdag - d. 22-1-2019

Fremtidens arbejdsmarked for IT-specialister

Hvordan ser arbejdsmarkedet for IT-specialister ud? Hvilke tendenser gør sig gældende? Og hvad betyder det for dig? Vi sætter fokus på, hvad den eksponentielle teknologiske vækst vil betyde for dine jobmuligheder, krav til kompetencer, og hvordan arbejdsgivere vil rekruttere fremover.