Fik du det hele med fra Offdig? Få overblikket her

Offentlig digitalisering 2018, der fandt sted i Aarhus den 14. og 15. marts, samlede 1.550 deltagere og blev den hidtil største udgave af konferencen, der stiller skarpt på digitalisering af den offentlige sektor. Herunder får du nogle af højdepunkterne.

Digitaliseringen giver umådelig værdi - men det er ikke lige meget, hvad vi digitaliserer

I DANSK IT har vi i nu 60 år arbejdet for at fremme it og digitaliseringen dér, hvor den giver værdi for samfundet. Det betyder, at vi med udgangspunkt i vores medlemmers it-faglighed aldrig har været bange for at forholde os til de enorme muligheder, udviklingen stiller os i udsigt, og det betyder, at vi har arbejdet for at sikre, at så mange som muligt har forudsætningerne for at gribe disse mange muligheder. 

Læs debatindlæg af Rikke Hvilshøj, direktør i DANSK IT


Digitaliserings­prisen 2018 uddelt - her er vinderne

De statslige institutioner løb med to ud af tre priser, da der blev uddelt priser ved årets uddeling af Digitaliseringsprisen. Det blev Sikkerhedsstyrelsen, der løb med Innovationsprisen for projektet ”Digital transformation i Sikkerhedsstyrelsen”.

Læs artikel


Idékonkurrence: Tre hold dystede om at have den bedste idé til et nyt datasætkatalog

Den offentlige sektor anvender rigtig mange oplysninger og dermed data for at kunne levere den bedste service til borgerne. Digitaliseringsstyrelsen arbejder derfor på at få udviklet et nationalt fællesoffentligt datasætkatalog, hvor man kan se, hvilke data det offentlige bruger. 

Læs artikel


Hør hvorfor deltagerne vælger at deltage på konferencen Offentlig digitalisering

 

Massiv mediedækning af Offentlig digitalisering 2018 – her er højdepunkterne

Med omkring 1.550 deltagere blev Offentlig digitalisering 2018 den hidtil største udgave af konferencen, der zoomer ind på digitaliseringen af den offentlige sektor. Mediedækningen var også massiv. Få overblikket her.

Læs artikel


Søren Pind: Danskerne skal have digital dannelse – og vi må ikke overlade magten til it-giganterne

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) deltog på Offentlig digitalisering 2018. Se videointerview med ministeren, hvor han blandt andet fortæller om digital dannelse og om de internationale it-giganters dominans på markedet.

Læs artikel

  

Digitale kompetencer og kritisk stillingtagen er vigtigere end nogensinde

Lisa Herold Ferbing blev valgt som ny formand for DANSK IT den 28. februar 2018. Blandt hendes mærkesager er, at danskernes digitale kompetencer bliver styrket.

Læs artikel

 

Undersøgelse: Sådan går det med at skabe sammenhængende brugerrejser

Det er et mål for de offentlige myndigheder i Danmark at skabe mere sammenhængende brugerrejser. Det bliver også prioriteret, men der er endnu et stykke vej til målet, viser undersøgelse. 

Læs artikel

Se og hør højdepunkter fra Offentlig digitalisering 2018


Netværk - Tirsdag - d. 3-1-2017

Offentlig digitalisering

Dansk IT sætter fokus på offentlig digitalisering med to faglige netværksgrupper - en i Jylland og en på Sjælland