Er du også 1337 h4xor? Bevis det til Hack IT

Den 16. og 17. november afholder DANSK IT hackathon, Hack IT, for anden gang. DANSK IT sætter 10.000 kr. på højkant til vindergruppen, så hvis du også har en hacker i maven, så test dig selv og bevis det foran et publikum bestående af IT-sikkerhedseksperter og -professionelle.

Hack IT er et vaskeægte hackathon, hvor den bedste hackergruppe vinder hele baduljen. Hack IT skiller sig ud fra andre hackathons som afholdes landet over, ved at have IT-sikkerhed som fokus, og fordi deltagerne løbende coaches af eksperter.

På Hack IT regner vi med et højt teknisk niveau, og deltagerne skal ikke forvente at komme let til sejren. På 24 timer udfordres deltagerne af en række forskellige cases, varierende i sværhedsgrad og teknisk niveau. Opgaverne vil komme rundt om en række forskellige hackerdiscipliner, såsom reverse engineering, social engineering, protocol analyse, programmering, kryptologi m.m., så hver case kræver særlige værktøjer og skills for at komme i mål.

Det er ikke et krav, at du allerede inden Hack IT er en supererfaren whitehat-hacker, men forvent at komme ud af arrangementet med væsentligt flere tricks i posen.

Praktisk

Der hackes om en førstepræmie på 10.000 kr. og billetter til DANSK IT’s IT-sikkerhedskonference i januar 2019.

Hack IT bliver i denne omgang afholdt i samarbejde med Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) på deres topsikrede lokation i Ejby ved Glostrup. Vinderholdet vil efterfølgende blive præsenteret på DANSK IT’s IT-sikkerhedskonference.

Ved registreringen skal du uploade et CV, herunder en kort beskrivelse af dine kompetencer og dit fremtidige interesseområde. DANSK IT vil benytte dit CV til at sammensætte de bedste holdformationer, og samtidig vil sponsorerne få adgang til dit CV, så de har mulighed for at kontakte dig bagefter, hvis din profil matcher det de leder efter til job hos dem.

Derudover skal du give dit samtykke til, at NC3 kan indhente oplysninger om dig og foretage en undersøgelse vedrørende dine personlige forhold hos politiet.

Der er kun 40 pladser til arrangementet, og ansøgningsfristen er søndag d. 11. november, så hvis du ikke bare er scriptkiddie, så sørg for at tilmeld dig før din største 1337 hackerrival. Når du ikke at tilmelde dig inden arrangementet er fuldt booket, vil der være mulighed for at komme på venteliste.

Hint: Forstår du ikke overskriften til denne artikel? Så må du i gang med lidt research - det tager ikke mange sekunder at blive klogere... 


Hack IT november 2018

Meet & Inspire - Fredag - d. 16-11-2018

Hack IT

Come and join forces with other students when 'Hack IT' kicks off at the Police National Cyber Crime Center topsecured location. This is your chance of having fun while hacking for 24 hours and even earn DKK 10.000 and tickets to DANSK IT's annual IT-security conference!