Podcast om it-sikkerhed: De kritiske opgaver står i kø - sådan kan du gribe arbejdet an

It-sikkerhed er blevet et hot emne i mange virksomheder. Som it-sikkerhedschef og it-organisation skal man forsøge at finde modsvar til de mange trusler mod virksomheden. Her giver en sikkerhedsrådgiver gode råd til, hvordan man kan gribe arbejdet an.

I denne podcast fortæller Martin Whitworth, europæisk research director og sikkerhedsanalytiker hos IDC, om de vigtigste tendenser inden for it-sikkerhed. 

Martin Whitworth mener, at it-sikkerhed og herunder troværdighed og tillid er helt afgørende for virksomheder, der er i gang med en digital transformation. 

Samtidig anbefaler sikkerhedsrådgiveren, der selv har en baggrund som it-sikkerhedschef, at virksomheder arbejder meget mere med automatisering inden for it-sikkerhed. 

DANSK IT har mødt Martin Whitworth til IDC's årlige sikkerhedskonference i København. Podcasten er på engelsk.


Indhold - Torsdag - d. 29-11-2018

SummIT - Den progressive it-organisation

SummIT er konferencen, hvor du får en dag pakket med både tekniske og strategiske emner og et indblik i, hvad der venter it-organisationen i 2019 og årene efter. Tag dine kolleger med, så I får skabt et fælles udgangspunkt for arbejdet med at designe fremtidens it-organisation.