Sådan abonnerer du på DANSK IT's nye podcast: Tech og strategi i øjenhøjde

DANSK IT udgiver en podcast om muligheder og udfordringer med it. I podcasten kan du høre om alt fra kunstig intelligens til it-jura, it-sikkerhed og digital innovation. Podcasten er fortalt af mennesker med baggrund i it-verdenen og stor indsigt på it-området.

Som Danmarks største it-faglige netværk ønsker DANSK IT med podcasten Tech og strategi i øjenhøjde at give dig en endnu dybere indsigt i de emner, som rører sig på it-området. I podcasten medvirker personer med stor erfaring og viden inden for netop deres it-faglige område.

Podcast er det nye sort inden for 'radio' og et godt alternativ til tv-serier, film og bøger. Du kan høre din podcast, når det passer dig på din smartphone, tablet eller computer.
Du kan følge og hente podcasten gratis på iTunes og SoundCloud. Når du abonnerer på podcasten via iTunes, hentes nye episoder af podcasten automatisk ned på din enhed. Dermed er du fri for at tilgå podcasten gennem DANSK IT’s hjemmeside hver gang. Du kan også abonnere via en RSS-læser.

Find DANSK IT Podcast her: Soundcloud, iTunes og RSS. 

DANSK IT har indtil videre udgivet tre episoder, og flere er på vej. Herunder kan du læse lidt om de tre første episoder samt lytte til dem.

#01: Massive ændringer på it-området betyder en ny rolle for CIO’en
I denne podcast fortæller Henrik Trepka om, hvad det vil sige at arbejde strategisk som CIO. Han kommer også ind på en række af de nye teknologi-tendenser, som danske it-organisationer skal forholde sig til. Henrik Trepka har en fortid som blandt andet global it-direktør i ISS og er i dag selvstændig. Han er samtidig netværksfacilitator i DANSK IT's Strategisk netværk for CIO's.

Lyt til første episode her:#02: Internet of Things: Forstå teknologierne, mulighederne og udfordringerne
I denne podcast giver Per Ahlmann Andersen dig et indblik i de komponenter og teknologier, der udgør Internet of Things. Samtidig kan du høre en række eksempler på, hvad Internet of Things kan bruges til, samt nogle af de udfordringer med sikkerhed og privacy, der skal tages hånd om.
Per Ahlmann Andersen er tidligere it-direktør i Dagrofa, har en fortid som it-konsulent og sidder i dag i DANSK IT's bestyrelse.

Lyt til anden episode her:

#03: It-advokat: It-sikkerhed er noget af mest komplekse
- Grunden til, at vi ser så meget diskussion om it-sikkerhed, er, at nogle af de største værdier, vi har i samfundet, nu befinder sig digitalt, forklarer Henrik Mansfeldt Witt i denne podcast.
Henrik Mansfeldt Witt er partner og certificeret it-advokat ved Integra. Han har mere end 20 års erfaring med it-jura og undervisningserfaring fra både KU, CBS og ITU. Han er samtidig faglig facilitator for DANSK IT's netværk for it-jura.

Lyt til tredje episode her:

#04: Kunstig intelligens: Forstå udviklingen og mulighederne med kunstig intelligens
Fjerde episode kommer snart.

I denne podcast vil Thomas Terney give dig et indblik i, hvad kunstig intelligens egentlig er, hvordan det ændrer vores verden, hvem der driver udviklingen, og hvordan man som både individ og virksomhed skal forholde sig til udviklingen.

 Thomas Terney er Ph.d. i kunstig intelligens, rådgiver virksomheder om digitalisering og er forfatter til bogen Kampen om fremtiden - Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder (Gyldendal Business, 2018).

Abonnér allerede nu på DANSK IT Podcast: Tech og strategi i øjenhøjde - så er du sikker på ikke at gå glip af næste episode. 

BornHack