Har du fem minutter? Deltag i ny undersøgelse om danske it-organisationer

DANSK IT vil rigtig gerne have dine input til, hvordan det står til i de danske it-organisationer med blandt andet indflydelsen på den digitale udvikling. Deltag i den anonyme undersøgelse her. Det tager kun fem minutter.

Hvad er de største udfordringer i de danske it-organisationer? Hvordan går det med kommunikationen mellem de forskellige teams internt i it-organisationen? Og får it-organisationen i det hele taget mere eller mindre indflydelse i forhold til den digitale udvikling, forretningen gennemgår?

Det er nogle af de spørgsmål, som DANSK IT meget gerne vil høre dine svar på i den online-survey, som du finder herunder.

Med over 8.200 it-professionelle som medlemmer rummer DANSK IT stort set alle typer af profiler, der findes i de danske it-organisationer. Anledningen til den nye undersøgelse er ikke mindst, at mange danske it-organisationer er i fuld gang med at redefinere sig selv i takt med forretningens digitale transformation.

De store spørgsmål er så blandt andet, hvordan man balancerer de klassiske it-opgaver og den altafgørende drift med digital innovation og nye strategiske it-satsninger?

Deltag meget gerne i undersøgelsen ved at klikke på linket herunder. Undersøgelsen er anonym, og det tager maksimalt fem minutter at deltage.