Podcast om kunstig intelligens: Forstå udviklingen og mulighederne med kunstig intelligens

Thomas Terney, Ph.d. i kunstig intelligens og forfatter, giver dig et indblik i, hvad kunstig intelligens egentlig er, og hvordan det ændrer vores verden. Lyt til podcasten her.

Kunstig intelligens er samtaleemnet i denne episode af DANSK IT Podcast: Tech og strategi i øjenhøjde.

Thomas Terney er Ph.d. i kunstig intelligens, rådgiver virksomheder om digitalisering og er forfatter til bogen Kampen om fremtiden - Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder (Gyldendal Business, 2018). 

I dette interview giver han dig et indblik i, hvad kunstig intelligens egentlig er, hvordan det ændrer vores verden, hvem der driver udviklingen, og hvordan man som både individ og virksomhed skal forholde sig til udviklingen.

Thomas Terney er en af hovedtalerne på den nye store danske it-konference, SummIT, hvor han også fremlægger mange pointer fra sin bog. Læs mere om SummIT her. 

Find 'DANSK IT Podcast: Tech og strategi i øjenhøjde' her: Soundcloud, iTunes og RSS. 


Nyhed - Fredag - d. 31-8-2018

Ny stor konference for progressive it-organisationer: Deltag på SummIT

Der er fokus på den moderne it-organisation på den nye danske konference SummIT. Du får keynotes af høj kvalitet og faglige spor med masser af konkrete råd og inspirerende indlæg, der henvender sig til alle profiler i it-organisationen.
Tech og strategi i øjenhøjde - en podcast af DANSK IT

Nyhed - Tirsdag - d. 28-8-2018

Sådan abonnerer du på DANSK IT's nye podcast: Tech og strategi i øjenhøjde

DANSK IT udgiver en podcast om muligheder og udfordringer med it. I podcasten kan du høre om alt fra kunstig intelligens til it-jura, it-sikkerhed og digital innovation. Podcasten er fortalt af mennesker med baggrund i it-verdenen og stor indsigt på it-området.