DANSK IT og IFDC bliver partnere på VeriSM i Norden

IFDC (International Foundation for Digital Competences) og DANSK IT har underskrevet en partneraftale relateret til VeriSM i Norden.

IFDC (International Foundation for Digital Competences) og DANSK IT har underskrevet en partneraftale relateret til VeriSM™, den nye tilgang til service management for den digitale tidsalder. DANSK IT har et bredt fællesskab af medlemmer og partnere i Norden og kan se værdien af VeriSM-modellen for medlemmerne. Partnerskabet gør det muligt for DANSK IT bedre at støtte organisationer i Norden gennem deres digitale transformation.

- Når det kommer til digital innovation, er vi i Norden ret langt fremme. Danmark ligger i øjeblikket nummer 1 blandt de 28 EU-medlemslande, når det gælder digitalisering*, og den danske regering har for nylig annonceret en ny digitaliseringsstrategi for at sikre, at denne position bevares, udtaler Rikke Hvilshøj, administrerende direktør i DANSK IT.
 
- Den digitale guide til transformation, der er indeholdt i VeriSM-modellen, kan støtte organisationer i både den offentlige og private sektor i at få optimalt udbytte af de muligheder, den digitale tidsalder giver mulighed for, lyder det videre fra Rikke Hvilshøj.

Sigrid Jansen, manager i IFDC tilføjer:

- Vi er meget glade for at byde DANSK IT velkommen som partner af IFDC, da begge organisationer har lignende mål med hensyn til at berede samfundet på den digitale tidsalder. DANSK IT hjælper organisationer og fagfolk med at udvikle de rette færdigheder og adfærdsmønstre, der er nødvendige for at overleve og opnå fremgang i vores tids hurtige udvikling, og det passer perfekt til målene for IFDC og VeriSM.

VeriSM er en organisationsorienteret service management-model til den digitale tidsalder. Den giver vejledning om de organisatoriske og menneskelige aspekter af digital transformation samt introducerer en fleksibel model, der hjælper organisationer med at integrere forskellige ledelsespraksisser og nye teknologier og styre dem under en model.

VeriSM blev lanceret i slutningen af sidste år og har hurtigt fået momentum med early adopter-organisationer i både Europa og Asien og med certificerede fagfolk i over 50 lande. Partnere i IFDC inkluderer udover DANSK IT: APMG (APM Group), BCS (British Computer Society), EXIN, itSMF International, Open Group, IVI og Van Haren Publishing. IFDC forventer at udvide sit partnernetværk i de kommende måneder.

Mere information om VeriSM.  

Mere information om IFDC. 

* Digital Economy and Society Index (DESI), 2018
 


Nyhed - Onsdag - d. 6-6-2018

Forstå VeriSM: Alle digitale organisationer kan få gavn af den nye model

Digitalisering er en vigtig agenda både i forhold til den måde, man både innoverer, udvikler, tilvejebringer og supporterer produkter på. VeriSM hjælper dig med at få hele organisationen involveret i den digitale transformation.

Artikel - Torsdag - d. 4-1-2018

EXIN VeriSM™

Digitalisering er afgørende succes i organisationen. IT er omdrejningspunktet, og der skal være styr på processer, arbejdsmetoder og ressourcer: Stedet, du skal starte, er VeriSM™; det er sund fornuft, fordi det er forvirrende med de mange rammeværker, der eksisterer i dag.