Tre nye medarbejdere ansat i DANSK IT

Tre nye medarbejdere er netop blevet ansat i DANSK IT’s sekretaritat. De skal hjælpe med at styrke foreningens mange aktiviteter.

DANSK IT har netop ansat tre nye medarbejdere, der bliver en del af sekretariatet og skal være med til at styrke foreningens arbejde med konferencer, politisk arbejde og medlemsservice. 

Rasmus Hammer-Jakobsen (til venstre på billedet) er fra den 1. juni ny politisk konsulent. Rasmus Hammer-Jakobsen er Cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS og har blandt andet en baggrund som politisk assistent på Christiansborg. Rasmus Hammer-Jakobsen skal som politisk konsulent stå for at servicere DANSK IT’s politiske udvalg, samt være med til at sikre foreningen synlighed i medierne og hos beslutningstagerne. 

Hans Ravnkjær Larsen er ansat som ny konferencechef i DANSK IT og skal fra den 1. august stå i spidsen for udviklingen af DANSK IT's konferencer. Han har været selvstændig de seneste otte år i virksomheden Cheche og de sidste fire år brugt meget af sin tid med at arbejde for IDA, hvor han blandt andet har været med til at skabe og afvikle IDA Future Talks, Technomania og Tekdeb. 

Hans Ravnkjær Larsen har en særlig kærlighed til deltagerinvolvering og design af konferencer, som understøtter forankring af det ønskede udbytte for deltagerne såvel som for arrangøren. Hans er samtidig formand for MPI Denmark. 

Mia Jensen er fra den 1. maj ansat som ny medlemssekretær i DANSK IT. Mia Jensen har efter mere end 20 år i den grafiske branche skiftet fagområde og har nu fokus på at yde service til medlemmer og kolleger i DANSK IT. Mia er samtidig udnævnt til dataansvarlig i DANSK IT. 

Nye medarbejdere til DANSK IT