En digital vindernation kræver en konstant udvikling af danskernes kompetencer

Hvis Danmark vil være en digital vindernation også i fremtiden, skal danskernes faglige kompetencer løftes på tværs af alle faggrupper og befolkningsgrupper, skriver DANSK IT i et nyt indstik i Jyllands-Posten.

DANSK IT har bidraget med flere artikler til et stort indstik om digitalisering af erhvervslivet, der udkommer i Jyllands-Posten både på print og online. Læs artiklerne af og med DANSK IT her: 

En digital vindernation kræver en konstant udvikling af danskernes kompetencer
Hvis Danmark vil være en digital vindernation også i fremtiden, skal danskernes faglige kompetencer løftes på tværs af alle faggrupper og befolkningsgrupper. Samtidig er det vigtigt at huske på, at kompetencerne kun er fundamentet, og at teknologi i sig selv ikke gør en forskel. Viljen og evnen til kulturforandringer er afgørende.

En digital virksomhed betyder en transformation af hele organisationen
Det er langt fra kun et it-projekt, når man skal digitalisere danske virksomheder. Succesen afhænger nemlig af, at man skaber det nødvendige fundament for digitalisering på tværs af virksomheden. Det kræver ændringer i hele organisationen og på mange forskellige niveauer.

Dansk erhvervsliv kan ikke komme udenom skyen
For få år siden blev cloud-teknologi betragtet som en god idé. I dag er den en bydende nødvendighed for danske -virksomheder, hvis de ønsker at klare sig i fremtidens konkurrence.

Indstikket kan læses i fuld længde her