DANSK IT’s aktiviteter på OffDig 2019

For syvende gang er det DANSK IT, der står bag OffDig i Musikhuset i Aarhus, og igen i år vil foreningen være talstærkt repræsenteret på konferencen. Du kan blandt andet diskutere it-politik med udvalgsmedlemmer, blive klogere i dialogen med fagrådene og teste dine egne digitale kompetencer.

Programmet for OffDig-konferencen 2019 er måske det stærkeste nogensinde. Det vil med andre ord være noget sværere at vælge mellem de mange aktiviteter, end det vil være at finde et emne, der fænger.

Selv pauserne i det tætpakkede program har vi sørget for at fylde ud med spændende indhold. Vi har nemlig sammensat en perle af et pauseprogram, hvor du blandt andet kan møde DANSK IT’s politiske udvalg, vinderne af Digitaliseringsprisen og få testet, om du virkelig er så digitalt kompetent, som du selv tror. Statistikken tyder ikke på det.

Slyngelstuen
Læg vejen forbi Slyngelstuen i kælderloungen på Bora Bora, hvor DANSK IT byder indenfor. Her er plads til at fortsætte dialog og debat fra konferencesporene med oplægsholdere og deltagere, sætte sig ned og videreudvikle på nye idéer eller for blot nyde en kop kaffe og observere andres engagement.

I frokostpauserne begge dage, vil du kunne møde DANSK IT’s fagråd og politiske udvalg, som vil stå til rådighed til at diskutere forskellige emner: Hvordan fastholder vi tilliden til den offentlige sektor? Kan man overhovedet tale om dataetik, uden at tale om digitale kompetencer? Kan man sikre sammenhæng i den danske sundhedssektor uden at kvæle innovationen?

Derudover vil der på begge konferencedage være mulighed for at møde de nominerede til Digitaliseringsprisen og høre mere om deres projekter.

I eftermiddagspauserne kan du møde KL og Danske Regioner til en uformel samtale i sofaen i Slyngelstuen. KL og Danske Regioner er blandt konferencens partnere.

Kompetencebazar i Trioen
Om torsdagen kan du få adgang til en række korte nedslag i de digitale kompetencer, præsenteret af IT TIL ALLE, Dataakademiet, LearnT fra DTU, Kompetencesekretariatet, Digitaliseringsinstituttet og DANSK IT i Kompetencebazaren i Trioen.

Besøg os på stand 58
Tag plads i vores pejsestue, mens du nyder en kop lækker kaffe fra vores kaffeknallert. Her kan du lade op og høre mere om, hvordan foreningens mange faglige aktiviteter kan styrke og udvikle dine kompetencer.

Vi glæder os til at tage imod dig på OffDig 2019!OffDig konferencen

Indhold - Onsdag - d. 13-3-2019

OffDig 2019

Den 13. - 14. marts 2019 byder DANSK IT endnu engang velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.

Nyhed - Onsdag - d. 20-2-2019

Nye toner i Musikhuset – Tre gode grunde til at deltage på årets OffDig

OffDig er meget mere end faglige oplæg og debatter om digitalisering i den offentlige sektor. På konferencens første aften vil der vanen tro være stor middag og fest – men i år gør vi det anderledes, lyder det fra Camilla Dworsky, projektleder i DANSK IT's konferenceafdeling.