Podcast: Nye krav til it-organisationen: Her er opgaven for CIO’en og alle it-medarbejderne

Danske it-organisationer skal forholde sig til nye krav og forventninger og til, hvordan de også i fremtiden kan spille en relevant rolle i virksomheden. Det er temaet i denne episode i DANSK IT's podcast Tech og strategi i øjenhøjde, hvor direktør og ph.d. Pernille Kræmmergaard medvirker.

De fleste er enige om, at den moderne it-organisation skal kunne andet og mere end at sikre en stabil drift – i dag er opgaven i høj grad også at være med til at sikre digitale innovation. Det er dog langt fra alle it-organisationer, der har de nødvendige evner.

Det findes der dog råd for, fortæller Pernille Kræmmergaard, der i denne podcast kommer med gode anbefalinger til de danske it-organisationer.

Pernille Kræmmergaard har en ph.d. i teknologisk og organisatorisk forandring. Hun er direktør i Digitaliseringsinstituttet, sidder i DANSK IT's bestyrelse, er tidligere professor ved Aalborg Universitet og gæsteprofessor ved IT-Universitetet i København. Hun er også forfatter til bogen Digital transformation - 10 evner din organisation skal mestre.Du kan høre alle episoder af Tech og strategi i øjenhøjde og abonnere på podcasten her: www.dit.dk/podcast