4 it-webinars der klæder dig på til fremtiden

I denne måned bliver medlemmerne i Dansk IT godt rustet til fremtiden med fire webinars, som sætter fokus på aktuelle it-udfordringer.

Fremtidens finansielle rådgiver

Vi lægger hårdt fra land med to timers webinar om automatiseringens betydning for finansiel rådgivning i fremtiden. Den finansielle sektor er first mover inden for automatisering og machine learning, men hvilke krav stiller det til organisationernes rådgivere og hvordan vil Open Banking, PSD2, GDPR samt de nye Fintech spillere betyde for forbrugerens forventninger?

Kourosh Marjani Rasmussen er taleren, der vil gøre os klogere. Han er Founder og CEO hos Neway og lektor inden for Financial Engineering hos Danmarks Tekniske Universitet og har arbejdet de sidste 15 år med at udvikle finansielle rådgivningsløsninger.

Læs interview med Kourosh Marjani Rasmussen: Finansiel rådgivning: Når robotten overtager og giver nye muligheder

automatisering

Landbrugsstyrelsens store agile transformation

På dette webinar dykker vi ned i, hvordan Landbrugsstyrelsen har gennemført deres agile transformation, og hvor de står henne efter ca. et år.

Hvilke erfaringer har styrelsen gjort sig med at arbejde med de agile metoder i løbet af det først års tid? Går tingene hurtigere efter forretningen og it er kommet tættere på hinanden? Hvordan er det gået med de nye ledelsesroller, og hvad synes medarbejderne om at arbejde i agile teams?

Hele fire talere vil besvare disse spørgsmål og dem, som du måtte sidde inde med:

  • Nanna Holmgaard Børsen, agil coach
  • Per Holm Hansen, Scrum Master i et af styrelsens agile teams
  • Allan Kjær Andersen, Product manager i styrelsens ene Agile Release Train, der blandt andet arbejder med at opsætte støtteordninger i flere forskellige af styrelsens IT-systemer
  • Oliver Graner Sæbye, Teamleder i IT med fokus på porteføljestyring, informationssikkerhed, ledelsesbetjening og agil metodeudvikling

agil-transformation
 

NextGen Chatbots – Mød den næste generation af chatbots

Der er kunstig intelligens alle vegne og de bliver konstant klogere. På dette webinar vil Michael Birkebæk Jensen, director NewTech Lead DK hos KPMG Denmark, gøre os klogere på rejsen fra de første chatbots, over voicebots og nu mod digitale mennesker og ikke mindst den nuværende status for conversational AI og se ind i nogle af de teknologier, der kommer til at udvikle feltet i de kommende år.

chatbots

It-beredskab: Sådan undgår du ragnarok når angrebet rammer

På dette webinar guider Thomas Kristmar dig hvordan du identificerer og kortlægger cybertrusler og ikke mindst, hvordan du kommer i gang med at lave et effektiv it-beredskab i din virksomhed som modsvarer dit trusselsbillede.

Thomas er medlem af fagrådet for Informationssikkerhed hos Dansk IT og Senior Manager i KPMG. Han har mere end 20 års erfaring inden for cybersikkerhed fra såvel den offentlige som private sektor.

Tidligere har Thomas været i Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste samt været chef for den statslige varslingstjeneste for internettrusler, GovCERT og sikkerhedsrådgiver i Politiets Efterretningstjeneste.

it-beredskab


Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.
Videokartotek

Artikel - Torsdag - d. 28-6-2018

Videotek

Velkommen til DANSK IT's videotek, hvor du kan se og afspille et stort udvalg af vores afholdte webinarer og streamede Meet & Inspire arrangementer