Indsigt, virkelyst og sparring er vejen til en god transformation

Det er let at lægge fokus det forkerte sted, når organisationen skal ud på rejsen med digital transformation, derfor er det vigtigt at videndele og spare med andre i samme situation, fortæller Dansk IT facilitator for netværksgruppen, Digital Transformation, Thomas Steinmetz.

- En god transformation kræver de rette krydderier, de rette ingredienser, professionelt udstyr, gode kokke og ikke mindst masser af tålmodighed og viljestyrke

- Mens alle taler om vigtigheden af digitale transformationer, den digitale kunde, den digitale leverandør samt den digitale organisation, er spørgsmålet nok, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad den digitale rejse er, og hvilke uhøstede muligheder, som vi går glip af grundet manglende indsigt, virkelyst og sparring, forklarer Thomas.

Thomas Steinmetz

Thomas er facilitator for Dansk IT’s netværksgruppe Digital Transformation. Netværksgruppen tager udfordringen op og vil gennem temaer løbende udforske nye teknologiske trends og muligheder samt undersøge og dele erfaringer gennem praktiske eksempler på anvendelse, implementering og ikke mindst realisering af de ønskede effektiviseringer og indfrielse af forventningerne til de digitale transformations.

- Vi ønsker at forstå, hvordan vi sikrer succesfulde digitale forandringer i de private og offentlige virksomheder, som vi til dagligt har vores gang i eller skeler til for inspiration og misundelse. Grundet vores nysgerrighed og helhedsbetragtning arbejder vi med alle elementer i organisationen: strategi, forretningsmodel, eksekvering, teknologier, processer, medarbejdere og kompetencer, ledelse, mv. forklarer Thomas om arbejdet i netværksgruppen.

Læs mere om netværksgruppen