Dansk IT starter ny netværksgruppe inden for Informationssikkerhed

Dansk IT har oplevet så stor efterspørgsel på erfaringsudveksling omkring og kompetenceudvikling inden for informationssikkerhed, at netværksgruppen Informationssikkerhed nu er lukket for optagelse af nye medlemmer. Men bare rolig...

… en ny netværksgruppe inden for Informationssikkerhed er under opstart. Netværksgruppen er målrettet profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Som netværksmedlem får du ny viden og inspiration om nye tendenser og krav inden for informationssikkerhed. Dertil får du sparring på dine udfordringer. Alt sammen vil være til stor værdi for dig og din organisation.

Netværksmøderne vil primært blive afholdt i København.

En af de store styrker ved netværksgruppen for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis, men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I netværksgruppen er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Medlem af netværksgruppen Informationssikkerhed øst I; Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Mød Frederik Kragh Christensen
Frederik er facilitator for netværksgruppen Informationssikkerhed II (øst). Han er Senior Management Consultant hos Implement Consulting Group.

Frederik glæder sig til september, hvor vi afholder det første opstartsmøde. Han håber, at vi kan samle en gruppe af mennesker med interesse for cyber- og informationssikkerhed på tværs af sektorer. Hans forventning er, at netværksdeltagerene har lyst til, i et fortrolighed forum, at dele erfaringer og insights fra hverdagen.

Frederiks mål er, at den nye netværksgruppe sammen skal sætte retningen - således, at de ender med at have nogle relevante uformelle diskussioner om aktuelle emner og udfordringer. Diskussionerne vil yderligere blive kombineret med eksterne oplæg fra specialister og fagfolk.

"Det skal være sjovt, spændende og udviklingsgivende at være med i netværksgruppen!,” forklarer Frederik.


Deltag gratis på de første opstartsmøder
Det første opstartsmøde for netværksgruppen afholdes den 16. september 2020 i Dansk IT's medlemshus på Østerbro i København.

Til netværksmødet vil bl.a. ambitionerne for og forventninger til netværksgruppen blive drøftet, og ønsker til mødetemaer vil blive vendt. Dertil er der planlagt tid til masser af networking blandt mødedeltagerne.

Det er gratis at deltage på de første opstartsmøder - du er velkommen, om så du er medlem af Dansk IT eller ej. Vi bruger primært møderne til sammen at forme og styrke netværksgruppen.

Lyder netværksgruppen interessant for dig, anbefaler vi, at du tilmelder dig de kommende opstartsmøder. Du kan skrive til netvaerk@dit.dk, hvis du ønsker at deltage som gratis prøvemedlem.

OBS: Vi starter netværksgruppen op, når vi har minimum 10 medlemmer. Dette er for at sikre fuldt udbytte for medlemmerne.

Spørgsmål?
Du skal være velkommen til at kontakte Dansk IT’s netværksafdeling for at høre mere om dine muligheder.

 

Læs mere om netværksgrupperne inden for Informationssikkerhed:

Netværket Informationssikkerhed

Informations­sikkerhed øst II

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.
Informationssikkerhed

Informations­sikkerhed vest

Bliv en del af en ny netværksgruppe målrettet profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.