Download ny publikation fra Dansk IT: Historiens vingesus og Danmarks digitale fremtid

De ni mødelokaler, der er omdrejningspunktet for aktiviteterne i Dansk IT's nye medlemshus, er alle navngivet efter specifikke årstal, der spiller en særlig rolle i den danske it-historie og for Dansk IT som forening. Her får du bogen om historiens vingesus og Danmarks digitale fremtid - fra 1958 til 2030.

Historiens vingesus

Foreningen Dansk IT flyttede i 2019 til et nyt domicil på Vermundsgade i København. I den forbindelse blev Dansk IT’s Medlemshus etableret. 

I medlemshuset kan man som medlem deltage i gratis Meet & Inspire-møder året rundt. Det er også muligt at engagere sig i udvalg, fagråd og arbejdsgrupper og på den måde være med til at debattere digitale dilemmaer og muligheder med ny teknologi. I medlemshuset kan man være med til at skabe fundamentet for Danmarks digitale fremtid.

Dansk IT’s mission er også at hjælpe alle danskere med at styrke deres digitale kompetencer med blandt andet kurser, certificeringer, netværksgrupper og konferencer. Få et overblik over alle mulighederne på dit.dk – vi står klar til at hjælpe dig.

De ni mødelokaler, der er omdrejningspunktet for aktiviteterne i Dansk IT, er alle navngivet efter specifikke årstal, der spiller en særlig rolle i den danske it-historie og for Dansk IT som forening. 

Dansk IT har skrevet en lille bog med historien om de ni årstal og dermed også historien om, hvordan it og digitalisering i Danmark har udviklet sig fra den spæde begyndelse i 1958 og frem til i dag. Mærk historiens vingesus og bliv inspireret til at være med til at forme fremtidens digitale Danmark. 

Download bogen "Historiens vingesus og Danmarks digitale fremtid"