Vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen: Det glæder jeg mig mest til på OffDig

Et fyldt to-dages program med inspirerende debatter, keynotes og cases med fuld fokus på offentlig digitalisering. Hvordan udvælger man sine tre favorit-sessioner? Dansk IT har spurgt vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech, hvilke tre oplæg, han ikke vil gå glip af.

Der er kun få uger til årets OffDig løber af stablen i Musikhuset Aarhus d. 6. - 7. september. Adam Lebech er først og fremmest en del af sessionen Samarbejde på tværs i Norden, og herudover deltager Adam i konferencen på normalvis. Dansk IT har spurgt Adam Lebech hvilke tre oplæg, han glæder sig mest til at opleve på OffDig. Måske det kan inspirere dig?

- Vi har i de seneste 1½ år under corona-epidemien vist, at vi egentlig er ganske gode i den offentlige sektor til at arbejde og levere services til borgere og virksomheder digitalt. Men det er nu engang ikke helt det samme alene at mødes virtuelt, når man skal udveksle ideer og nytænke samfundet digitalt. Her ser jeg meget frem til at mødes med gode samarbejdspartnere face-to-face. Derfor er det særligt vigtigt at mødes på OffDig i år.

- Det er svært at vælge tre oplæg. Der er mange spændende oplæg og debatter. Først og fremmest glæder jeg mig til at møde mange af vores samarbejdspartnere igen i virkeligheden efter en lang virtuel periode i coronaens tegn.

Visioner for fællesoffentligt samarbejde og fremtidens offentlige digitalisering

6. september kl. 9.30 - 10.10

- Vi er i Digitaliseringsstyrelsen i fuld gang med at forberede de kommende års indsatser på digitaliseringsområdet. Derfor er jeg selvfølgelig meget interesseret i at høre gode forslag og bemærkninger til arbejdet, som er sat på dagsordenen i åbningsdebatten om visioner for fællesoffentligt samarbejde og fremtidens fællesoffentlige digitalisering.

Hvad har covid-19 lært os om sundhedsvæsenets digitale infrastruktur?

6. september kl. 13.40 - 14.20

- Et af de områder, der naturligt har været meget i fokus under corona-epidemien, er selvfølgelig sundhedsområdet. Vi har også i Digitaliseringsstyrelsen haft en masse samarbejde med aktørerne – ikke mindst om SmitteStop, det digitale sundhedskort og Coronapasset. Her glæder jeg mig til at høre debatten ”Hvad har covid-19 lært os om sundhedsvæsenets digitale infrastruktur?”

En analog samtale om digitalisering

7. september kl. 14.45 - 15.25

- Jeg skal også høre udgangsdebatten ved afslutning af konferencen – en analog samtale om digitalisering – mellem Svend Brinkmann, Gert Tinggaard Svendsen og Dennis Nørmark. Der er lagt op til en ”åndfuld, modig og perspektiverende samtale” om, hvad vi har lært om digitalisering i de seneste år. Det skal nok blive godt.

Se hele programmet og sammensæt dit eget på offdig.dk.

Er du endnu ikke tilmeldt? Tilmeld dig her.