Dansk IT lancerer ny digital platform til alle medlemmer: Log på DIT Akademi helt gratis

Dit medlemskab af Dansk IT giver dig fremover adgang til DIT Akademi – Dansk IT’s nye videns- og læringsplatform med fokus faglig inspiration og kompetenceudvikling. Det koster dig ikke en krone ekstra, og du kan logge på allerede nu og få adgang til spændende videoer, artikler og Meet & Inspire-arrangementer.

Akademi

DIT Akademi er navnet på Dansk IT’s nye digitale videns- og læringsplatform og det, der kan betegnes som den primære og eksklusive medlemsfordel for de 11.800 medlemmer af Dansk IT fremover. DIT Akademi er et af flere innovative udviklingsprojekter, som Dansk IT har udnyttet et corona-kriseår til at give sig i kast med.

DIT Akademi blev omkring årsskiftet udviklet og lanceret som en kommerciel løsning, der krævede en ekstra betaling, hvis man ville have et abonnement og dermed adgang til platformen. Dansk IT’s bestyrelse har dog - i takt med at DIT Akademi-konceptet har udviklet sig - besluttet, at der ganske enkelt er langt flere perspektiver i at give samtlige medlemmer af Dansk IT adgang til platformen.

”DIT Akademi styrker værdien og indholdet af et medlemskab markant. Dansk IT har – som resten af landet – været igennem en svær tid under coronakrisen. Vores medlemmer har bakket 100 procent op om foreningen i den tid, og det vil vi gerne anerkende ved at give alle adgang til DIT Akademi uden merbetaling. Det er en ret unik gave til medlemmerne – og det er en gave, de fortjener,” forklarer Lisa Herold Ferbing, bestyrelsesformand i Dansk IT.

Adm. direktør i Dansk IT, Rikke Hvilshøj, fremhæver samtidig, at lanceringen af DIT Akademi som en fast medlemsfordel rummer en række muligheder for at tiltrække helt nye medlemmer til foreningen:

”Vi ved, at der er et enormt behov i den danske befolkning og i danske virksomheder og organisationer for at styrke og udvikle den enkeltes digitale kompetencer. DIT Akademi er en videns- og læringsplatform, der adresserer netop det behov.”

”Med denne let tilgængelige adgang til it- og digitaliseringsfagligt indhold af høj kvalitet gør vi det nu endnu mere attraktivt at give sine medarbejdere et medlemskab af Dansk IT eller selv at tegne sig et medlemskab, fordi man vil investere i sin faglige udvikling - og det jo til en overkommelig pris,” siger Rikke Hvilshøj.

Det får du med DIT Akademi
Lisa Herold Ferbing ser lanceringen af DIT Akademi som et naturligt næste skridt for Dansk IT, der som forening har eksisteret siden 1958:

”Dansk IT’s mission er at samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. I 2021 er det oplagt, at DIT Akademi – en moderne digital platform – skal være omdrejningspunktet for dette. Vi fortsætter selvfølgelig med de fysiske arrangementer i foreningen, men vi kan samtidig se, at rigtig mange medlemmer sætter pris på at kunne deltage virtuelt, når og hvor det passer dem. Derfor giver vi nu alle medlemmer adgang til DIT Akademi.”

På DIT Akademi får medlemmer af Dansk IT derfor fremover adgang til faglige videoer og artikler, og her kan man livestreame Meet & Inspire-arrangementerne og spændende konferencer og events. Alt indholdet er produceret professionelt, har en høj faglig kvalitet og er kategoriseret, så du nemt finder lige præcis det, du leder efter.

Sådan logger du på DIT Akademi
Som medlem af Dansk IT er du formentlig allerede vant til at logge ind på Dansk IT’s hjemmeside, når du f.eks. tilmelder dig Meet & Inspire-arrangementerne. Samme brugernavn og adgangskode kan du nu anvende til at logge på DIT Akademi.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du klikke på ”Glemt kodeord?” under ”Log ind” i øverste højre hjørne.

Når du logger på DIT Akademi, vil du blive bedt om at opdatere dine medlemsoplysninger. Blandt andet vil vi gerne vide lidt mere om dine faglige interesseområder. På den måde kan Dansk IT blive endnu bedre til at levere relevant indhold for til dig via DIT Akademi.

Log på DIT Akademi på akademi.dit.dk