Velkommen tilbage fra ferie: Glæd dig til disse Meet & Inspire i efteråret

Flere fysiske arrangementer med fokus på interaktion og flere sammenhængende serier for at komme dybere ned i et emne. Efteråret er fyldt med interessante Meet & Inspire, og du kan allerede nu hoppe ind på DIT Akademi og tilmelde dig dine favorit-arrangementer.

Cloud Computing, RPA, Python programmering, IoT Hacking, digital transformation og Governance er blot nogle af de emner, du kan blive gjort skarp på, når du tilmelder dig et Meet & Inspire. Er du medlem af Dansk IT, har du fuld adgang til de mere end 80 populære Meet & Inspire arrangementer, der afholdes årligt. Arrangementerne er let tilgængelige og der er garanti for inspiration og ny viden. Se kommende Meet & Inspire.

Stor medlemsfordel

Arrangementerne er en del af dit medlemskab, så det er bare med at udnytte det. Meet & Inspire er for nyligt rykket hen på DIT Akademi-platformen, hvilket betyder, at det nu er her, du finder og tilmelder dig fremtidige arrangementer, men også at du let og tilgængeligt kan se eller gense allerede afholdte Meet & Inspire direkte fra videoteket.

Da et medlemskab af Dansk IT giver fuld adgang til DIT Akademi-platformen, får du, udover de mange Meet & Inspire, også adgang til en masse faglige artikler, videoer og meget andet: læs om alle fordelene her.

Viden og erfaringer fra eksperter og praktikere

Signe Sofie Dyrby er eventudvikler på Meet & Inspire, og det er hende, der sikrer den høje kvalitet og nogle af de bedste eksperter til at formidle.

- Formålet med Meet & Inspire er at skabe arrangementer af høj kvalitet, som kan inspirere og gøre medlemmerne klogere på relevante nye emner inden for it. Arrangementerne omhandler både emner af teknisk og mere ledelsesorienteret karakter, hvor eksperter og praktikere deler ud af deres viden og erfaringer, ligesom der lægges op til debat og networking blandt deltagerne.

- Arrangementerne er også med til at samle Dansk IT’s medlemmer, og der vil altid være mulighed for at netværke og skabe nye relationer. Ligeledes kommer du tæt på mange spændende oplægsholdere (online og fysisk), hvor det vil være let at skabe kontakt, hvis du har behov for det, udtaler Signe Sofie Dyrby.

Signe Dyrby

Python programmering, sikkerhed inden for DevOps og IoT og den digitale organisation

Efteråret byder blandt andet på flere serier af sammenhængende arrangementer, som giver mulighed for at komme dybere ned i et emne, herunder Python programmering, sikkerhed inden for DevOps og IoT samt den digitale organisation.

Du kan også glæde dig til, at der igen kommer fysiske arrangementer med fokus på interaktion. Det betyder at de fysiske arrangementer, der afholdes i efteråret, vil være i form af workshops, virksomhedsbesøg og lignende. Webinar-formatet har dog vist sig at være populært, så der vil fortsat leveres masser af Meet & Inspire online også.

Planlægningen af Meet & Inspire arrangementerne sker i tæt samarbejde med Dansk IT’s fagråd, netværk, medlemmer og andre interesserede, hvilket sikrer høj faglig relevans og kvalitet.

mifareudentekst

MIFARE Classic - og deres udfordring med ”security by obscurity” [Webinar]

31. august kl. 9-9.30
På webinaret vil du blive kogere på teknologien bag mange Smart Card løsninger (f.eks. Rejsekortet, adgangskort og lign.). Du vil også få et indblik i sikkerheden i disse teknologier - eller manglen på samme.
pythondatamodel

Byg din egen datapipeline med Python [Webinar]

7. december kl. 14-16
Python er blandt de mest brugte programmeringssprog og benyttes især af folk, der arbejder med data og machine learning. Det er nemt at komme i gang med Python og sproget er meget begyndervenligt, så der er ingen krav om tidligere programmeringserfaring.
agiltarbejde

Sådan arbejder du Agilt – metoder og praktik [København] - AFLYST

Torsdag d. 5. maj kl. 15-16.30
På denne workshop vil du blive klogere på hvad Agilt arbejde betyder samt få indblik i konkrete metoder samt hvad det betyder for det daglige arbejde.