Processer og digitalisering i den finansielle sektor: Gode råd til at få succes

Den finansielle sektor transformeres i disse år med udgangspunkt i digitaliseringen. I denne artikel får du gode råd til, hvordan din organisation kommer til at mestre den procesorienterede tilgang i digitaliseringen og dermed kan opnå større værdi af investeringerne.

Processer og digitalisering

Finanssektoren er en af de mest digitaliserede, der findes, og udviklingen fortsætter for fuld styrke. Digitaliseringen bliver dog kun en succes, hvis man formår at bringe den i spil på den optimale måde.

Blandt andet skal den nødvendige agilitet være til stede, og det er nødvendigt at have en mere helhedsorienteret og procesorienteret tilgang, når man lancerer nye digitale løsninger.

I denne artikel kan du blive klogere på processer og digtalisering i den finansielle sektor - og få gode råd til at få succes.

Artiklen er skrevet af Annette Ibsen, formand for Dansk IT’s fagråd for Finans IT og Managing Business Analyst hos Nine Consult og Elisabeth Lautrup, medlem af Dansk IT’s fagråd for Finans IT og Senior Forretningsudvikler hos Jyske Bank.

Download artiklen (PDF)

Hør podcasts om digitalisering i finanssektoren: