Følgende kandidater til de ledige pladser foreslås af bestyrelsen - generalforsamling i DANSK IT 2016

Ingrid Colding-Jørgensen og Poul Erik Rasmussen er på valg, og er villige til at modtage genvalg. Som nye medlemmer foreslår bestyrelsen Lisa Herold Ferbing, selvstændig ledelsesrådgiver og formand for DJØF samt Line Ørskov, direktør, Quarterly Analytics.

Antallet af bestyrelsesmedlemmer vil med denne sammensætning være 10.

Kandidat til bestyrelsen (nyvalg)

Lisa Herold Ferbing er til daglig professionelt bestyrelsesmedlem, formand for DJØF og selvstændig ledelsesrådgiver. Lisa har været medlem af DANSK IT siden slut firserne, hvor hun blandt andet har været aktiv i foreningens netværk.

Hun er udannet cand. jur.& certificeret executive coach (ICF) og har beskæftiget sig med it-området gennem store dele af sin lange erhvervskarriere. Ikke mindst i Nordea, hvor hun har været har været med fra begyndelsen på den store digitale transformation som den finansielle sektor har gennemgået lige fra 80’erne til 10’erne.

Blandt andet som kontorchef i Nordeas juridisk afdeling, hvor gennem 90’erne arbejdede med it-kontrakter og EDB-ret. Siden er hun gået ledelsesvejen, hvor hun blandt andet som Vicedirektør i Nordea stod i spidsen for skabelse af ny enhed med ansvar for videreudvikling af Nordeas globale og Europæiske strategi og værditilbud over for kunder og partnerbanker inden for cash management, likviditets og risikostyring. Efter karrieren i Nordea har Lisa Herold Ferbing også været adm. direktør for The Leadership Company.

I dag arbejder Lisa Herold Ferbing som selvstændig ledelsesrådgiver, har flere bestyrelsesposter og er formand for DJØF, hvor hun de sidste år har arbejdet for at bringe digitaliseringsdagsordenen ind i DJØF’s arbejde. Erfaringer som hun vil bruge i bestyrelsesarbejdet i DANSK IT.

Lise Herold Ferbing er også medlem af dommerkomiteen for digitaliseringsprisen, som hvert år uddeles til de bedste offentlige digitaliseringsprojekter. Kandidat til bestyrelsen (nyvalg)

Line Ørskov, direktør, Quarterly Analytics. Line Ørskov har sammen med stifter Henrik Zangenberg siden 2013 bygget Quarterly Analytics op fra idé til en etableret it-outsourcing research og netværksvirksomhed, med et stadigt stigende antal abonnenter fra it-afdelinger, leverandør- og rådgivermiljøet.  

Line Ørskov er uddannet journalist fra RUC og har arbejdet professionelt I spændingsfeltet mellem kommunikation og IT i 16 år.  Hun startede som praktikant på Computerworld i år 2000.  I 2005 forlod hun Computerworld til fordel for jobbet som kommunikationschef I en række it-virksomheder bl.a. Dell og CSC, før hun I 2010 vendte tilbage til IDG som chefredaktør for alle redaktionelle brands i IDG herunder Computerworld, Computerworld CIO, CRN, ComOn og PC World. 

Hun har repræsenteret Dell i ITB’s Grøn IT udvalg, IDG i arbejdsgruppen for Børnenes IT-fond, siddet i juryen for blandt andet Årets CIO, Fremtidens IT-leder, Digitaliseringsprisen, IBM’s Smarter planet og Software innovation prisen, og været end del af konceptudviklingen på Networking by Innovation Labs ”Fremtidens CIO”- netværk samt fungeret som netværksleder for samme. 
 

Kandidat til bestyrelsen (genopstiller)

Ingrid Colding-Jørgensen
, der til daglig er IT Risk Manager i Novo Nordisk, har været medlem af DANSK IT’s bestyrelse siden 2010. Her har hun særligt bidraget med sin store viden inden for it-sikkerhed. Et særligt fokus for Ingrid er, hvordan virksomheden kan risikovurdere og finde den rette balance mellem de problemstillinger, de står over for. 

Ingrid er oprindeligt uddannet cand.jur. og har arbejdet med it-sikkerhed siden 2001. Hun har været Head of Information Security (CISO) i flere globale virksomheder. Blandt andet i GN Store Nord. 

Hertil er Ingrid personligt udpeget til Virksomhedsrådet for it-sikkerhed, som blev nedsat marts 2016 af Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Rådet skal komme med anbefalinger til at styrke it-sikkerheden og ansvarlig datahåndtering i danske virksomheder.

 
Kandidat til bestyrelsen (genopstiller)

Poul Erik Rasmussen er uddannet civiløkonom, CBA fra AVT, Harvard Business School, CEO FP Consultants. 

Med udgangspunkt i sit tidligere virke har han de sidste 25 år arbejdet med rådgivning (NATO, Bruxelles, financial auditor, KPMG, revisor, IBM, Management Consultant) for såvel offentlige som private kunder. Han er nu iværksætter og startede i 2014 FP Consultants, som er en management konsulent forretning og netop åbnet kontor i Polen.

Han har været medlem af DANSK IT’s bestyrelsen siden 2013 og genopstiller.

Poul Erik Rasmussen har været med til at starte DANSK IT’s erhvervsudvalg, der er centralt for DANSK IT’s arbejde inden for en række områder og for at være brobygger mellem forretning og IT. DANSK erhvervsudvalg har som overordnet målsætning at opnå synlighed og indflydelse på, at erhvervslivet i Danmark følger med i den teknologiske udvikling, og at flere virksomheder i SMV segmentet tænker tilstrækkeligt offensivt samt gennemfører de nødvendige teknologiske satsninger og opnår de nødvendige gevinstrealiseringer. Samtidig med, at de er opmærksomme på disruptive elementer. Det er vejen frem til en bedre bundlinje i virksomhederne, herunder SMV segmentet 

Poul Erik Rasmussen betegner sig selv som udadvendt, netværkssøgende og som strategisk tænkende med gode evner for kommunikation, ligesom han er passioneret for digitalisering. Ikke for teknologi, men for det som teknologi kan udrette af innovation og forandring i en organisation.

Poster: Bestyrelsesmedlem DANSK IT, medlem af Erhvervsudvalget under DANSK IT, repræsentantskabet (DJØF), medlem af uddannelsesudvalget KEA, medlem af Digitaliseringsudvalget ITB. 
 
 

 

Læs dagsorden for generalforsamlingen 2016 her

Læs program for årskonferencen 2016 her