DANSK IT til årets folkemøde

D. 15. til 18. juni løber årets folkemøde af stablen på Bornholm. I år er DANSK IT stærkt repræsenteret med egne arrangementer og samarbejde med andre organisationer, der har fremtidens digitale samfund på dagsordenen.

I år afholder DANSK IT debatter på Nordpladsen B9, hvor Fonden Teknologirådet og Tankegang lægger telt til.

Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund

Fredag d. 16. juni kl. 12.00-13.00

Hvad kræver det af ledelsen at udnytte de digitale muligheder, lede forandringen og at lede i en digitaliseret verden? Det drøfter DANSK IT til en spændende debat med udgangspunkt i bogen ”Ledelse i d-land”. Bogen tager afsæt i arbejdet i en DANSK IT-tænketank med det formål skabe opmærksomhed og bevidsthed om den ”digitale tsunami-bølge” og hvordan den kan danne en bevægelse frem mod d-land – et samfund som formår at udnytte de digitale kræfter klogt og herigennem skaber velstand og velfærd.

Vær med til at drøfte, hvad fremtidens digitale ledere skal kunne sammen med Ejvind Jørgensen, formand for DANSK IT’s Udvalg for it i den offentlige sektor, Tim Frank Andersen, partner i In2Media, Lillian Mogensen, direktør i Udbetaling Danmark og Bjarne Pedersen, kommunaldirektør i Rudersdal Kommune.

Kunstig intelligens, dannelse og de næste generationer – samarbejde med IDA og Data Ethics

Lørdag d. 17. juni kl. 10.30-11.30

Hvordan skal forældre og skole danne grundlaget for en ny digital dannelse? Digitalisering og kunstig intelligens kommer til at ændre vores hverdag. Vi ved ikke præcist, hvad vores børn skal kunne, men alligevel er vi forpligtede til at forberede dem bedst muligt. Det kræver en grundlæggende dannelse, der kan give dem det bedst mulige udgangspunkt for at håndtere uforudsete forandringer med værdier og selvtillid i behold. Vi diskuterer, hvordan forældre og skole skal danne grundlaget for en ny digital dannelse.

Kom og vær med til debatten sammen med Merete Riisager, Undervisningsminister, Rikke Hvilshøj, adm. direktør, Dansk IT, Camilla Mehlsen, forfatter, Marianne Dahl Steensen, adm. direktør, Microsoft Danmark og Thomas Bolander, lektor, DTU Compute.

Tag kontrol over online-færden – Digital dannelse

Lørdag d. 17. juni kl. 14.00-15.00

Kom forbi DANSK IT og bliv lidt mere digitalt dannet i at færdes online bedst muligt. Det er vigtigere end nogensinde før at kunne begå sig online, og det gælder alle. Hvordan bruger du din digitale identitet bedst muligt, så du både undgår faldgruberne og griber mulighederne? Det vil Marianne Steen fra Steen Digital fortælle meget mere om. Samtidig kan du høre om, hvordan du bedst bruger anmeldelser og ratings online fra Christoffer Dahl-Jørgensen fra e-mærket. Kom forbi DANSK IT og bliv lidt mere digitalt dannet.

Hos DJØF: Ledelse i forandring – er vi klar til det digitale samfund?

Fredag d. 16. juni 14.00-15.00 i L9

Du kan også opleve Ejvind Jørgensen, DANSK IT’s formand for Udvalget for it i den offentlige sektor, i toplederdebat hos DJØF i L9. Her skal han debattere med Allan Søgaard, formand for Ledelseskommissionen, Lars Frelle-Petersen, direktør for Digitaliseringsstyrelsen, Tim Frank Andersen, partner i In2Media og Nana Bule, COO i Microsoft.

Folkemøde