Massiv mediedækning af Offentlig digitalisering 2018 – her er højdepunkterne

Med omkring 1.550 deltagere blev Offentlig digitalisering 2018 den hidtil største udgave af konferencen, der zoomer ind på digitaliseringen af den offentlige sektor. Mediedækningen var også massiv. Få overblikket her.

Offentlig digitalisering 2018, der fandt sted i Aarhus den 14. og 15. marts, blev den hidtil største udgave af det digitale topmøde.

Konferencen bød på ni sideløbende spor med indlæg og cases med fokus på den operationelle del af digitaliseringen samt debatter, der adresserede de politiske spørgsmål omkring digitaliseringen af den offentlige sektor.

Der har været en massiv dækning af Offentlig digitalisering 2018 både på de sociale medier og i de traditionelle medierne. Herunder får du nogle af højdepunkterne.

Få overblikket over mediedækningen
Twitter blev brugt flittigt af deltagerne under hele konferencen, så man kan faktisk få et fint overblik over begivenhederne ved at se nærmere på opdateringerne på det sociale medie. 

Det primære hashtag #offdig på Offentlig digitalisering trendede på Twitter både onsdag og torsdag og lå nummer to på den danske trend-liste. Kun "Stephen Hawking" blev der tweetet mere om i Danmark. Se nærmere på de mange tweets via dette link.

Også en del traditionelle medier deltog på Offentlig digitalisering 2018. Her er nogle af de artikler, der har været bragt (bemærk at flere af dem kræver abonnement):

Hvilshøj før digitalt årsmøde: Datadebatten er for vigtig at overlade til embedsværket (Altinget)

Pind: Landsbytosserne skal ikke længere have frit løb på internettet (Altinget)

Dataetiske balanceøvelser og verbale opsange: lektioner fra årets digitale fagfestival (Altinget)

Ny formand for Dansk IT: Vi skal markere os mere i debatten (ITWatch)

"Ikke vores opgave at holde hånden under leverandørernes forretningsmodel" (ITWatch)

"Det er supergodt at overskride budgetterne. For faktum er, at man bliver klogere undervejs" (Computerworld)

CFCS på vej med betydelig udbygning af sensornetværk: Vil også gerne se ind i maskinerne (Version 2)

Digitaliseringsprisen 2018 blev også uddelt i forbindelse med Offentlig digitalisering 2018. Digitaliseringsprisen er et initiativ fra Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner, Djøf, Dansk IT, Rambøll, Charlie Tango og KMD. Digitaliseringsprisen er blevet uddelt siden 2004. Du kan få overblikket over dette års vindere her.